Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 13:00 - 13:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Lobeliavägen 3, Älta, Älta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
28 kvm
Avgift
1 537 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och exklusiv etta!

ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till Lobeliavägen 3 och denna fina etta i i nybyggt område från 2017.

Här bor du med exklusiv inredning och moderna materialval i en nyproducerad etta.
Bostaden upplevs större en sina 28 kvm då dubbelsäng, soffa, garderober, tv-hörna samt skrivbord får plats i rummet.

Härifrån tar man sig även ut till den rymliga balkongen i sydvästläge där du får plats med både bord och stolar.

Brf. Livia är en trevlig förening som ligger i södra Hedvigslund intill det torg som byggts. Föreningens hus har en härlig mysig atmosfär med hotellkänsla.
Fina detaljer som rosékoppar i trapphusen. Intill huset finner vi den fina och omtyckta Hedvigslundsparken samt tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats.

I närområdet finner vi flertalet fina insjöar, natursköna miljöer så som Hellasgården och Tyresö slott. På promenadavstånd nås Älta C med butiker och café.
På knappa 5 minuters bilfärd nås även Tyresö C med all dess service såväl som flera olika matbutiker och all annan service som kan tänkas behövas.

Goda kommunikationer finns ett stenkast bort och tar dig till Nacka, Tyresö samt Gullmarsplan. Här stannar även nattbussarna från Stockholms Central.

Ett mycket trevligt boende för dig som söker en modern etta där du kan flytta in och trivas från första sekund, perfekt förstaboende, övernattningslägenhet eller studentbostad.

VÄLKOMMEN HEM!

Beskrivning

Vi går in genom den stora säkerhetsdörren och möter denna fina lägenhet med lyxiga materialval från 2017.
Lägenheten har vitlaserad enstavsparkett från Kährs och går i naturliga lugna nyanser i grått och vitt. Trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder.
Kök från Vedum med vitt kakel och luckor i grå nyans med svarta handtag. Ugn, induktionshäll och fläkt, integrerad diskmaskin och bra med förvaring. Kombinerad kyl och frys.
Stort helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkers. Här finns dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare samt handfat med fin spegel.
Lägenhetens rum är stort nog att rymma både dubbelsäng, soffa, matplats och skrivbord.
Balkong med härligt läge i sydväst ger fin sol både eftermiddag och kväll. Balkongen är stor nog att ha café/matgrupp på och flera fina planteringar.
Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 28 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1007B

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: FTX-System. Mekanisk till-/frånluft.

Föreningen

Föreningens namn: Livia BRF
Organisationsnummer: 769632-8132
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1007B
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 0

Välkommen till Brf Livia. Föreningen består av 64 lägenheter fördelade i två flerfamiljshus som ligger mot varandra i det nybyggda området i Södra Hedvigslund. Lägenheterna och husen går i vacker skandinavisk design med entréer som pryds med fina inslag av trä och stora glaspartier. Trappuppgångarna har en dämpad, harmonisk och lugn känsla i med fina detaljer så som de varma tonerna och nummerskyltar i rosékoppar. Hotellkänslan är påtaglig med dessa detaljer såväl som med den ljuddämpande textilmatta i husets korridorer. Postboxar finns vid entrén och tidningsfack vid var lägenhet. Till var lägenhet hör ett förråd. Föreningen har ett stort cykelförråd där det även finns arbetsbänk för att göra i ordning cykeln. Parkering finns att hyra intill husen. Goda kommunikationer finns runt knuten för de som pendlar. Föreningens hus har FTX system och värms upp av bergvärme.

I omnejd finns flertalet natursköna platser att besöka. I Älta finns dels Hedvigslundsparken med dess damm och kanal som gör sig perfekt för de som dyrkar solen och på cykelavstånd finns även flertalet sjöar såväl som populära Hellasgården och dess friluftsreservat. Blickar vi söder ut så nås Tyresös rika friluftsliv på ett par minuters bilfärd. Både Älta C och Tyresö C och dess goda utbud av service och butiker nås enkelt på ett par minuter med bilen. För den som önskar en shoppingdag ligger Sickla köpkvarter och Nacka Forum bara en kvart bort. Området är rikt på grundskolor och förskolor och den närmaste ligger i området!

Parkering: 44 st parkeringsplatser som går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

TV

Kabel-tv via fiber.

Internet

Bredband via Fiber. Möjlighet att välja mellan flera leverantörer.

Månadsavgift

Avgift: 1 537 SEK / mån
Tillkommer avgift för kabel-tv, internet, el.

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.82400 %
Andel av årsavgiften: 0.82400 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Trevlig balkong i sydvästläge.

Bilplats

44 st parkeringsplatser som går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Ett förråd hör till lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy