Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Norrsättersgatan 9A, Malmslätt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55.5 kvm
Avgift
2 871 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rogivande hörnläge i hjärtat av Malmslätt

Nu kan vi presentera en mycket trivsam och välplanerad hörntvåa belägen högst upp i huset på tredje våningen i omtyckta Malmslätt. Här erbjuds ett boende för dig som vill bo med en förmånlig boendekostnad i en avkopplande atmosfär. Lägenheten har ett högt, fint läge på tredje våningen med en rogivande vy över blandad bebyggelse och grönområden. Bostaden är disponerad på 55,5 kvadratmeter och inrymmer vardagsrum, kök, matplats, sovrum, duschrum och klädkammare. Från vardagsrummet når man en underbar balkong med söderläge. Hela bostaden genomsyras av ljus och påtaglig trivselkänsla!

Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Här ligger månadsavgiften på 2 871 kr vilket föranleder en låg boendekostnad. Till lägenheten hör ett källarförråd och tillgång finns att nyttja gemensam tvättstuga och cykelförråd i samma byggnad.

Här bor man i ett lugnt, trivsamt område med goda kommunikationer med såväl buss som cykel till Linköpings alla olika hörn. I närområdet återfinns välsorterad matbutik, pizzeria, barnomsorg och idrottsanläggningar i form av Hellgrenshagens fotbollsplaner och motionsspår. Naturen finns som nära granne, perfekt för rekreation!

Missa inte chansen att förvärva denna pärla. Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Inbjudande hall med goda möjligheter till avhängning av ytterkläder. Här möts man av ett fint laminatgolv och tapetserade väggytor. Intill hallen finns en separat klädkammare med bra förvaring.

KÖK/MATPLATS
Kök och matplats i öppen planlösning. Köket inrymmer gott om skåpsförvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen utgörs av ugn, spishäll, spisfläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Intill köket finns ett stort utrymme för matbord och stolar intill trevligt fönsterparti.

VARDAGSRUM
Spatiöst vardagsrum med goda sällskapsytor. Här erbjuds ett härligt ljusflöde tack vare fönstren som vetter åt två väderstreck. Här ligger ett laminatgolv och väggytorna är tapetserade. Utgång till mysig balkong i sydostläge.

SOVRUM
Mysigt, väl tilltaget sovrum med laminatgolv och tapetserade väggytor. Här finns förvaring i platsbyggda garderober.

DUSCHRUM
Duschrum med kaklade väggytor och våtrumsmatta på golv. Här finns toalett, dusch och handfat. Tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 55.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

8

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1960
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Malmslättshus nr 1
Organisationsnummer: 722000-2013
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Vedegården 2 i Linköping. Fastigheten omfattas av 72 bostadsrätter med adresserna Norrsättersgatan 3 A-B, 5 A-B, 7 A-B och 9 A-B.

Föreningens renoveringar

Renovering av tvättstugan 2016.
Renovering av undercentralen 2016.
Dränering 2014
Anslutning fiber 2014
Fasad 2007
Nya ytterfönster 2002
Renovering/ommålning av trapphusen 2002
Stambyte gjordes 2000

TV

Kabel-TV basutbud via Sappa ingår i månadsavgiften, fler kanaler kan köpas till

Internet

Fiber via Utsikts nät, abonnemang bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Månadsavgift

Avgift: 2 871 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.28649 %
Andel av årsavgiften: 1.29636 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

2000 - Vatten- och avloppsledningar bytta
2000 - Renovering av trapphus
2002 - Ytterdelar av fönster bytta
2006 - Fasadrenovering
2010 - Miljörum
2010 - Byte till säkerhetsdörrar
2010 - Dränering av ett hus
2014 - Indraget fiber via stadsnätet
2015 - Underhåll av tak
2016 - Renovering av tvättstuga

Uteplats

Till lägenheten hör en balkong med insynsskyddat läge. Väderstreck sydost.

Bilplats

Avgiftsfria parkeringsplatser finns i området.
Längre kö till bostadsrättsföreningens garageplatser (Garagekostnad ca 200 kr/mån)

Övriga utrymmen

I husets källare finns cykelförråd och tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd och matkällarförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till ett hobbyrum i 9:an. Samlingslokal finns för styrelsemöten etc.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy