Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sickla Strand 17, Sickla Strand, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
2 310 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Renoverad mini 3:a med sjöglimt

Välkommen hem till Sickla Strand 17 och denna totalrenoverade lägenhet som byggts om till en kvadratsmart mini 3:a med smakfulla materialval. Här bor du med absolut toppläge precis intill Sicklasjöns strandpark med vacker natur, lekplats och flera badplatser såväl bryggor som sandstrand. Trots närheten till naturen ligger lägenheten precis intill Sickla Köpkvarter, Stockholms charmigaste galleria, med ett stort shopping- och restaurangutbud.

Direkt i hallen möts du av lägenhetens fräscha ytskikt som är genomgående i hela lägenheten. Vardagsrummet är stort med rikligt ljusinsläpp och ingåg till ombyggd klädkammare som fungerar som ett mindre sovrum. Köket är smakfullt renoverat i vitt och grått. Här finns gott om förvaring och arbetsytor. Både från köket och matplatsen blickar du ut över sicklasjön. Intill köket ligger det rymliga sovrummet som också har utgång till balkongen, Här njuter du av soligt söderläge och fri utsikt över sicklasjön.

Badrummet är smakfullt och helkaklat med badkar.

Bostadens närhet till vattnet gör att ni smidigt kan gå i badrock till badplatsen under sommaren eller slänga skridskorna över axeln under vintern, Sicklasjön bjuder på aktiviteter året runt. För skidåkaren är det endast en kort promenad till Hammarbybacken och utförsåkning. Den inbjudande sandstranden med flytbrygga ligger nära och här finns även badbryggor, tennisbanor och bocciabana. Trots sitt naturnära läge har du Södermalm och innerstan på cykelavstånd och goda kommunikationer dygnet runt i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbana.

Mycket välskött populär förening med god ekonomi. Föreningen har många stora renoveringar bakom sig och har dessutom ca 15 hyresrätter i föreningen och även ett 50-tal lokaler.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy