Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Långängen 10, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 490 SEK / mån
Rum
2 rum

Modern hörnlägenhet med balkong om 11 kvm i sydvästläge!

Denna nybyggda (2018) tvårummare var en del av den sista etappen bostäder som stod klara i den nya urbana stadsdelen Kvillebäcken - mitt på centrala Hisingen. Med ett utav de bästa lägena i föreningen erbjuder denna hörnlägenhet om 55 kvm en välplanerad planlösning och modern interiör. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt gör bostaden ljus och trivsam och skapar utrymme för kreativ inredning. Den halvöppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för socialt umgänge. Härifrån når du även ut till bostadens pärla - balkongen om hela 11 kvm i soligt läge. Här utlovas många härliga stunder i goda vänners lag!
Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Det rofyllda sovrummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och har kombinerad tvätt och torktumlare samt bra med förvaringsutrymmen.

I Brf Origo bor du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Välkommen att boka in dig på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy