Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Botvidsgatan 4D, Höganäs, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 064 SEK / mån
Rum
1 rum

Smakfullt renoverad 30-talslägenhet i byggnad signerad stadsarkitekt Gunnar Leche

Välkommen hem till en charmig och insynsskyddad 30-talslägenhet högt upp i hus ritat av stadsarkitekt Gunnar Leche. Här bor ni i en smakfullt renoverad lägenhet med bevarade tidstypiska originaldetaljer såsom generös takhöjd om ca 2,7 m, genomgående slipade och tröskelfria trägolv med höga golvlister, stora fönsterpartier med djupa fönsterbänkar i sten samt renoverat originalkök med bevarat karaktäristiskt yttre som stilsäkert kompletteras med modern utrustning. Lägenheten är del i brf Domar nr 1 vilket är en stabil förening med låg belåningsgrad och låga avgifter.

Via säkerhetsdörr kliver ni in i den ljusa och rymliga hallen som erbjuder gott om förvaring tack vare skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare med hyllor ända upp i tak. Hallen utgör bostadens knutpunkt varifrån ni når övriga rum. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch med vikbar glasvägg. Det charmiga köket är ett oerhört tilltalande originalkök komplett med serveringsskåp och skafferi och som har kompletterats med moderna vitvaror till exempel integrerad diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll. Avslutningsvis finns i bostaden även ett generöst rum med påfallande gott om golvyta för såväl soffgrupp som sovplats. Till bostaden hör dessutom tre förråd varav ett vindsförråd, ett källarförråd och ett matförråd beläget i källarplan.

På Botvidsgatan 4 D bor du i ständigt populära kvarter med kort gångavstånd till centrum och centralstationen vilket medför goda pendlingsmöjligheter. I området tillämpas boendeparkering vilket underlättar för den bilburne. I det direkta närområdet finns ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger samt Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. Därtill finns även direkt närhet till Höganäsparkens lummiga grönområde.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy