Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 13:00 - 13:30
Välkommen på visning
mån 23 sep 18:00 - 18:30
Anmäl ert intresse för att informeras löpande fram till visningen.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / bud
Adress
Kyndelgränd 19, Farmarstigen, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61.5 kvm
Avgift
4 945 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 2:a med bra bussförbindelser, butik och natur runt knuten!

Välkommen till denna generösa och välplanerade 2:a i Brf Soluret. Generösa ytor att disponera samt möjlighet att skapa ett extra sovrum vid behov. God förvaring i egen klädkammare samt ett rymligt förråd på gård. Trevlig balkong med västligt läge.

- Nära butik och goda förbindelser
- Badsjö, motionsspår och natur
- Flertalet skolor och förskolor i området.
- Flexibel planlösning med möjlighet att göra ett extra sovrum, 3 rok.
- Välskött förening


Brf Soluret är en trevlig och stabil förening med lummiga innergårdar där det finns fruktträd, vinbärsbuskar och smultron, nära huset finns både körsbär och äpplen intill lekplats. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att nyttja för boendes långväga gäster. Precis intill finns matbutik samt skola, förskolor och härlig naturskön miljö. Besök Barnsjön med dess promenadstigar och bad, ta cykeln till Alby friluftsgård som erbjuder stora grönområden, utegym och bad, eller varför inte besöka Nyfors för en härlig naturupplevelse. Bussar finns på ca. 40 m avstånd och tar dig direkt till Gullmarsplan, Trollbäcken, Handen och under rusningstid finns direktbussar som tar dig smidigt in till Stockholm C. Intill finns flera förskolor och skolor däribland Farmarstugan och Kardemumman, Bergfotens skola samt Njupkärrs skola, alla nås på någon minuts promenad!

Ett perfekt boende för paret, förstagångsköparen eller den som vill bo nära fin natur och mycket bra kommunikationer!
Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Klinker sam laminatgolv. Intill finns en rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med gott om plats för tv och soffa. Stora fönsterpartier och utgång till balkong. Här får enkelt familjen och gästerna plats. Möjlighet att skapa en funktionell trerummare med dörr till sovrum för den lilla familjen.

BADRUM
Helkaklat badrum med handfat, wc samt badkar med dusch samt handdukstork. Badrummet har fina nischer med glashyllor för trevlig förvaring av dina favorit produkter. Trevlig bänk med speglar intill.

KÖK
Trevligt arbetskök med gott om plats för matgrupp intill generösa fönsterpartier. Här finns spis, fläkt, kombinerad kyl och frys samt diskbänk. Gott om förvaring i många lådor och skåp.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng och skrivbord. Här finns en generös garderobsvägg som rymmer stora mängder förvaring. Om så önskas går detta rum att dela av för att skapa ett extra rum.

BALKONG
Trevlig balkong med plats för cafégrupp, perfekt för en härlig middag för två. Odla i krukor, spaljé eller liknande och skapa din alldeles egna lummiga oas.

ÖVRIGT
Ett förråd hör till lägenheten och finns i angränsande byggnad.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 61.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

29

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1988
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Soluret HSB
Organisationsnummer: 716418-6897
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 29
Antal lägenheter: 112
Antal lokaler: 1

På östra Farmarstigen mellan Tyresö centrum och Trollbäcken ligger bostadsrättsföreningen Soluret. Föreningen bildades 1983 och registrerades 1984. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kyndeln i Tyresö. Fastigheten rymmer 112st lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen är genom avtal ansluten till HSB Stockholm för förvaltning och fastighetsskötsel. Brf Soluret är ansluten till HomeSolution för enhetsmätning av el. D.v.s. föreningen säljer el till medlemmarna efter förbrukning. Lägenhetens förbrukning faktureras i efterskott på månadsavin. I föreningens gemensamma utrymmen finns föreningslokal, styrelselokal, tvättstugor och grovtvättstuga, bastu och solarium. Till varje lägenhet finns ett eget förråd.

Brf Soluret förfogar över en stor lekplats med många roliga lekredskap.

TV och bredband: Obligatoriskt tillägg för bredbandsanslutning via Telenor.

TV

Kabel-tv via ComHem

Internet

Telenor, 100/100 Mbit/s. Obligatoriskt tillägg om 250 kr.
Möjlighet att ansluta sig till ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 4 945 SEK / mån
Inkl värme, vatten och kabel-tv.
Tillkommer 250 kr obligatorisk kostnad för internetuppkoppling.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.76747 %
Andel av årsavgiften: 0.76747 %
Pantsättningsavgift: 1138 SEK
Överlåtelseavgift: 1593 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Ingen not. om upplåten mark.
Bilplats

Föreningen har 99 stycken parkeringsplatser varav 34 stycken är carportar (med eluttag för motorvärmare). Parkeringsplatserna hyrs ut i mån av tillgång och detta administreras av HSB Stockholm.

För laddning av hybrid/elbil tillkommer tillägg om 250 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy