Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 200 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Lavettvägen 35, 3 tr, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.9 kvm
Avgift
3 504 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor 2:a omgiven av grönska

Accepterat pris, kontakta mäklaren för privatvisning! Varmt välkomna till denna rymliga 2:a. Här bor ni i en välskött bostad med renoverade ytskikt och renoverat kök.

När ni kliver innanför dörren finner ni en stor hall som tar er genom bostaden på ett välplanerat sätt. I hallen finns riktigt bra förvaring och ingång till badrummet som är delvis renoverat, med ny interiör. Vidare är bostaden omgiven av grönska och via unika hörnfönster och dubbeldörrar till balkongen flödar ljus in. Balkongen är fint belägen i högt, grönskande läge och har sol på morgonen och kvällen.

I denna bostad är rummen rymliga och möjlighet att sätta sin egen prägel finns, genom att öppna upp och skapa en mer öppen planlösning. Vill man nyttja bostaden som en mini 3:a finns flera möjliga planlösningar - så denna bostad kan användas precis efter ditt behov!

I Brf Lavetten Örnen bor ni i en bra förening med en trevlig grannsämja. Föreningen består av två gårdar som är belägna med några få minuters gång till Rissne centrum. I föreningen finns två stora tvättstugor, flera cykelrum och separat förråd som hör till bostaden. I Rissne centrum finns ypperliga kommunikationer i form av busstorg och tunnelbana som tar er in till t-centralen på ca 15 minuter. Centrum kommer upprustas och tvärbanan kommer inom kort gå genom Rissne. Idag finns all service som kan tänkas behövas i form av matbutik, gym m.m. Ni har även nära till centrala Sundbyberg och vacker Natur i Ursvik och Lötsjön som ligger på gångavstånd från bostaden. Rissne växer så det knakar och framtidsplanerna är många, läs gärna mer under "övrigt".

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL:
Rymlig och välkomnande hall som på ett välplanerat sätt tar er genom bostaden. Hallen är ljus med vita väggar och trägolv. God förvaring via inbyggda garderober.

BADRUM:
Från hallen når ni bostadens badrum som är delvis renoverat med utbytt interiör. Vitt kakel, badkar, WC och badrumsskåp på väggen. Föruttsättningar att sätta in tvättmaskin finns, det finns en tvättmaskin och torktumlare i källarförrådet som följer med köpet.

KÖK:
Köket är renoverat med vita över och underskåp och mörk bänk. Köket är rymligt med härligt ljusinsläpp genom stora fönstrer med grönska utanför. Maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis med ugn och fläkt.

VARDAGSRUM:
Bostadens vardagsrum är rymligt och har ett fantastiskt fint ljusinsläpp från såväl unika hörnfönster som balkongens dubbeldörrar.

BALKONG:
Från vardagsrummet når man bostadens balkong. Här hamnar man så pass högt upp att man har grönskande träd som granne och en trevlig fri utsikt.

SOVRUM MED KLÄDKAMMARE:
I det rymliga sovrummet är det genomgående fina ytskikt. Härligt ljusinsläpp från stora hörnfönster med fri utsikt. Här finns en garderob och en ingång till en separat klädkammare med gott om plats för förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Lavetten Örnen Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun.

Storlek

Boarea 64.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0-1 sovrum.

Lägenhetsnummer

03534

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1983

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lavetten Örnen
Organisationsnummer: 769616-5856
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 03534
Antal lägenheter: 155
Antal lokaler: 3

Brf Lavetten Örnen bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 155 lägenheter och 3 lokaler varav ca 137 st i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 18 st är hyresrätter. Föreningens hus är belägna på två gårdar med adresserna Lavettvägen 31-35 samt 41-45.

Parkering: I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan på förhyrd plats, kostnad ca 400 kr/mån.
2. Garage, kostnad ca 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad ca 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, ca 300 kr/mån.

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem. Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Kostnad för dessa läggs på som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns två tvättstugor (port 35 och 45), en samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen.

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2017 OVK besiktning
2017 Utebelysning utbytt
2014 Stamspolning

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen ser just nu över ventilationen i fastigheten och kommer göra åtgärder som behövs framåt.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiprestanda primärenergital: 121 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 504 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk kostnad för fiberanslutning 40 kr och basutbud kabel-TV 35 kr tillkommer.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.64485 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan på förhyrd plats, kostnad ca 400 kr/mån.
2. Garage, kostnad ca 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad ca 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, ca 300 kr/mån.

Övrigt

OMRÅDESBESKRIVNING
Rissne är ett mysigt område i Sundbyberg beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Statoil, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop.

I hjärtat av Rissne finns den stora skolan Grönkulla som är en förskola till årskurs 9. I Rissne finns även ett flertal förskolor. Gymnasieskolorna IT-gymnasiet och Löfströms gymnasium ligger 5 min gångväg från Rissne tunnelbanaoch vid dem ligger även nyöppnade Internationella Engelska skolan.

För den som vill åt natur och parkliv är Rissne ett optimalt område med närhet till flera olika naturalternativ. Vill du avnjuta en picknik i solen är Rissneängarna populärt med dess stora ytor och plats för alla. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön (som sedan når Scandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia). För dig som vill åt skogsliv har du 15 min promenadavstånd till Ursviks motionsspår som går genom ett vackert naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden i varierande sträckor.

För att ta dig till centrala Sundbyberg kan du använda dig av flertalet kommunikationer men också promenera eller cykla utan problem. Sundbyberg centrum är otroligt populärt och här finns ett stort utbud av restauranger, butiker och inte minst kommunikationer som smidigt tar dig till alla delar i Stockholm och även städer utanför. Sundbyberg är en perfekt stad för pendlare som väljer att bo i denna underbara stad men som jobbar på annan ort. Sundbyberg i sig är omgivet av grönskande ängar, sjöar och trevliga bällstaån. Längs bällstaån kan man promenera, cykla eller varför inte paddla kajak in till centrala Stockholm. I Sundbyberg finns något för alla!

Många förändringar och förbättringar kommer att ske i Rissne inom de närmaste åren. Fler bostäder planeras att byggas, Rissne kommer att anslutas till tvärbanan och centrum kommer upprustas. För mer och detaljerad information hänvisar vi till kommunens hemsida: www.sundbyberg.se

KOMMUNIKATIONER:
Rissne har ett otroligt bra utbud av kommunikationer.
- Tunnelbanan (Blå linje) tar dig in till T-centralen på ca 10 min.
- Den stora bussterminalen i centrum tar dig till flertalet anslutande destinationer såsom Spånga pendeltågstation, Universitet (T-bana Röd linje), Brommaplan (T-bana Grön linje), Sundbyberg (Tvärbana) m.m.
- Flertalet nattbussar går genom Rissne i olika riktningar.
- Flygbussarna till Bromma flygplats och Arlanda går från centrala Sundbyberg eller Kista som man enkelt tar sig till från Rissne.
- Tvärbanan kommer anslutas till Rissne via en ny gren, Kistagrenen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy