Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fabrikörvägen 10D, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 545 SEK / mån
Rum
3 rum

Exklusivt boende med havsutsikt och faciliteter

Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende, med stora fönsterpartier, specialbyggt kök och en magnifik utsikt över Stockholms inlopp. Lägenheten är läckert planerad med en modern öppen planlösning och ett genomgående ljuspigmenterat ekgolv. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Vitvaror från Siemens.

Välplanerade sovrum med stora fönsterpartier och i master bedroom finns en intilliggande walk-in-closet. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare dold bakom specialsytt draperi. Från vardagsrummet nås den ca 10 kvm stora balkongen med vidsträckt utsikt över Stockholms inlopp, Blockhusudden och Lidingö. Balkongen har plats för såväl matplats som loungemöbler och grill.

Trevlig förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I föreningen kommer det också finnas en förskola.

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bland annat. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2026/2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Nacka Strand har ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. Här finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. En pärla är Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där också skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan.

Bland förskolor finns Nacka Strands förskola och nyöppnade Skeppet på samma gata att välja på. För de äldre barnen finns Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9, i området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy