Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Götalandsvägen 236, Älvsjö, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
4 242 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och härlig karaktär - uteplats i väst - centralt läge

Välkommen till denna ljusa och trevlig bostad med mysig uteplats i bästa västläge med eftermiddag och kvällssol.
Lägenheten erbjuder ett stort och rymligt kök med plats för större middagssällskap med öppet mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror med kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Fint helkaklat badrum med ljust mönstrat klinkergolv med och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsyta ovan. Duschvägg, kommod, wc. Två bra sovrum samt god förvarning med garderober och klädkammare samt externt förråd.

Bostaden är i mycket gott skick med hög standard och exklusiva tillval. Läget är bra med kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum som erbjuder mycket bra service och kommunikationer med pendeltåg och bussar. Dessutom nära till Älvsjöskogen med stor lekpark där barn kan både leka och njuta av naturen.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 79 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

71001

Våning / hiss

Våning 1 av 8.
Entréplan. Huset ligger i souterräng.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Entrékvarteret
Organisationsnummer: 7696305155
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 71001
Antal lägenheter: 135
Antal lokaler: 3

Brf Entrékvarteret förvärvade fastigheten Kabelverket 10 i Stockholm år 2016. Föreningen innefattar idag 135 lägenheter med bostadsrätt, tre kommersiella lokaler med hyresrätt, 51 garageplatser (varav två för MC) och 31 parkeringsplatser ovan jord. Kvarteret består av sju trapphus i en huskropp och höjden varierar mellan fyra till åtta våningar. Huskroppen bildar ett kvarter som sluter sig runt en gemensam, grönskande gård med en öppning mot sydväst. Under gården finns ett parkeringsgarage. Total lägenhetsyta är 10 354 kvm och de kommersiella lokalerna ligger på totalt 354 kvm.
Föreningens ekonomi är god och det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen är äkta.

Parkering: 51 garageplatser (varav två för MC) och 31 parkeringsplatser utomhus.

TV

Trippel play

Internet

Trippel play

Månadsavgift

Avgift: 4 242 SEK / mån
Ink. Värme, Vatten

Driftskostnad

590 SEK varav:
VA: 120 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Övrigt: 220 SEK
Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån läggs på avgiften gällande bredband, Kabel-TV och IP-telefoni. Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalinbox per lägenhet för TV ingår.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.76000 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1164 SEK

Uteplats

Stor uteplats i väst med eftermiddag och kvällssol.

Bilplats

Garage och parkeringsplats finns att hyra.
Separat kö idag.

Övriga utrymmen

Förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy