Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vintergatan 4, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
3 576 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och rymlig 2:a med balkong i insynsskyddat läge!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga 2:a på Vintergatan 4. Här bor du i centrala Sundbybergs mest attraktiva område, på en höjd med närhet till allt som kan tänkas behövas. Tack vare fastighetens souterrängläge är bostaden belägen högt upp med balkong i soligt läge. Stora fönsterpartier i samtliga rum vilket ger ett fint ljusinsläpp och skapar ytterligare känsla av rymlighet. Funktionellt kök med god förvaring och plats för matbord. Helkaklat badrum med bekvämligheter såsom tvättmaskin. I hallen finns plats för avhängning, inbyggd garderob och städskåp för förvaring. I övrigt väldisponerat vardagsrum och rymligt sovrum.

Centrala Sundbyberg är en småstad i storstaden som får alla att trivas. Ett attraktivt område med stadspuls med alla dess bekvämligheter men även närhet till natur och avkoppling. Här erbjudes ett otroligt utbud av populära restauranger, mysiga caféer, barer och mataffärer. För den shoppingsugne har man förutom Sturegatans charmiga butiker och Signalfabriken även gångavstånd till Mall of Scandinavia och Bromma blocks. I Sundbyberg finner ni även promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön med fantastiska och lummiga omgivningar samt grönområdena Tornparken och Marabouparken. Förutom vacker natur erbjuds även flertalet omtyckta löparspår och slingor i Ursviks motionsområde. Andra träningsanläggningar som gym, ridhall samt simhall med idrottsplats finns tillgängligt.

I BRF Isbiten har många stora renoveringar utförts, exempelvis stambyte, delvis fasadrenovering, takrenovering m.m. På baksidan av huset finns en trevlig bakgård med utemöbler och härlig grönska!

På endast några minuters promenadavstånd finner du Sundbybergs stora utbud av goda kommunikationer med T-bana, tvärbana, pendeltåg samt bussar. Med Citybanan/pendeltåg tar du dig till Odenplan på bara 4 minuter. Tunnelbanan (Blå linjen) som tar dig till Stockholms City på 10 min. Tvärbana och flertalet busslinjer som tar dig till stora delar av Stockholm. Här finns även flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats.

Beskrivning

HALL
Det första du möts av när du kliver in i denna lägenhet är en ljus och rymlig hall med inbyggda garderober för ytterkläder och övrig förvaring. Här finns plats för hallmöbel om så önskas. Ljust målade väggar och stengolv.

KÖK
Från hallen nås bostadens kök som är perfekt disponerat med allt som kan tänkas behövas. Maskinell utrustning som spishäll med ugn, fläkt, mikro, kyl, frys och diskmaskin. Här finns även gott om förvaring bakom vita över-, och underskåp. Ovan bänkskivan i trä sitter stänkskydd i mosaik. Förutom ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna erbjuder köket plats för ett mindre matbord med stolar samt avlastningsbord om så önskas. Väggar i vitt och golv av sten.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet lämpar sig ypperligt för socialt umgänge. I och med rymligheten finns gott om plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Här finns även två stycken inbyggda garderober. Vita väggar och trägolv.

SOVRUM
Från vardagsrummet når du lägenhetens rymliga och rogivande sovrum med plats för stor säng, sängbord men även garderober om man så vill. Vackert ljusinsläpp från ett större fönsterparti i insynsskyddat läge. Vita väggar med en mönstrad fondtapet samt trägolv.

BADRUM
Helkaklat badrum utrustat med toalett, dusch, handfat med kommud, spegel och tvättmaskin.

BALKONG
Från vardagsrummet nås bostadens balkong belägen bland trädtopparna. Här finns plats för mindre bord med stolar där du kan avnjuta en god kopp kaffe i solen under många timmar. Insynsskyddat läge som beläget mot innergården.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2017-18.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Information om källarlokaler.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 52 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

510-0011

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Isbiten
Organisationsnummer: 769609-6846
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 510-0011
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 2

Föreningen förvärvade fastigheten 2004 för ombildning till bostadsrätter på adressen Vintergatan 4-6 och består av 42 bostadsrätter och 2 lokaler.

Parkering: Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Sundbybergs kommun. Mer information finns på www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/trafik-gator-parkering/parkera/boendeparkering

TV och bredband: TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.
Bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Föreningens ekonomi

Föreningen har ej beslutat om några avgiftsändringar per 2019-10-30.

Observera att föreningens ekonomi och avgiftsförändringar är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få ytterligare information.

Föreningens renoveringar

2013 Fasadrenovering framsida (mot Vintergatan)
2011 Renovering av taket (byte av plåt)
2006 Takrenovering, Nyinstallation av fjärrvärmeanläggning
2005 Tvättstuga och trapphus renoverades
1986 Stambyte, Omdragning av el i lägenheter, Byte av elstigar och elcentral

Månadsavgift

Avgift: 3 576 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån för kabel-tv.

Gårdsplats/innergård

På fastighetens innergård (baksidan) finns en uteplats med möbler och möjlighet att grilla.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.12664 %
Andel av årsavgiften: 2.12664 %
Pantsättningsavgift: 463 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy