Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Björkliden 277, Malmslätt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
139 kvm
Avgift
5 742 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tilltalande, familjärt radhus med hörntomt i omtyckta Malmslätt

Nu behöver ni inte leta längre. Här presenteras ett klockrent boende för den större familjen som inte vill göra avkall på några kvalitéer för att trivas maximalt.

Björkliden 277 utgörs av ett rymligt bostadsrättsradhus med en vacker trädgårdstomt med perfekt hörnläge och insynsskyddad atmosfär. Bostaden är disponerad på två plan och erbjuder sammanlagt 139 kvadratmeter boyta med vardagsrum, kök, tvättstuga, allrum på övervåningen, fyra sovrum, två duschrum samt en extra toalett (i renoveringsbehov). Huset har uteplats på såväl fram- som baksida varav den på baksidan är under tak.

Huset har ett genomgående gott skick som präglas av ljusa ytskikt, härliga ljusinsläpp och rymliga rum. Köket renoverades 2012 och håller en hög standard!

Till huset hör en garageplats som ingår i månadsavgiften. Omgivningarna runt huset är lugna och trivsamma med grönområden, gång- och cykelvägar och flertalet lekplatser.

I Malmslätt finns skolor upp till årskurs nio, flertalet förskolor, ett rikt föreningsliv på Hellgrenshagen med intilliggande elljusspår, vårdcentral med apotek, ICA-butik och flera pizzerior. Härifrån finns det goda kommunikationer med lokaltrafiken och fina cykelvägar både mot Tornby-området och via Universitet in till Linköping city.

Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 139 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

16

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Malmslättshus nr 6
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 65 bostadslägenheter. Området är uppbyggt kring 4 gårdar. Till varje lägenhet hör ett garage. På varje gård finns en lekplats.

Gå gärna in på föreningens hemsida www.bjorkliden.net

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftshöjningar, 2019-05-02.

Föreningens renoveringar

Det finns inga stora renoveringar på gång i föreningen. Det närmaste är att träpanel på fasaden ska målas om, 2019-05-02.

TV

Kabel-tv ingår i månadsavgiften

Internet

Ingår i månadsavgiften

Månadsavgift

Avgift: 5 742 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.70000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Uteplats framsida som ligger sydvästläge.
Uteplats på baksida som ligger i nordostläge.

Bilplats

Bilplats i garage som ligger i länga en kort promenad från huset.
Ingår i månadsavgiften.
Besöksparkeringar finns i närområdet.

Övriga utrymmen

Garage i länga i närheten av huset.
Två kallförråd i direkt anslutning till huset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy