Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 595 000 SEK
Adress
Brandmannagatan 5A, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
98 kvm
Avgift
5 400 SEK / mån
Rum
4 rum

Exklusiv, vacker och modern fyrarummare med utsikt över innergården och ån.

Här på Brandmannagatan 5A finns nu en möjlighet att förvärva en fantastisk nyproducerat hem som andas kvalitet rakt igenom. Denna fyrarummare med stora fönster, stora sällskapsytor och fönster i flera väderstreck erbjuder det mesta man kan förvänta sig av en modern bostad. Här möts du av en exklusiv och vacker gavellägenhet med härlig atmosfär , stora sällskapsytor och påkostade material (se mer under dokument för tillval).

Här finns ett rymligt, ljust och härligt vardagsrum samt ett välplanerat, och öppet kök. Lägenheten har tre sovrum och badrummen är stora och fräscha.

Brf Brandstationen 1 är en av totalt tre bostadsrättsföreningar som är i produktion av JM. Här bor du med närhet till vackra promenadstråk längsmed Stångån, restauranger, tågstation, gym, caféer samt goda kommunikationer via bil, cykel eller via fots. Hela kvarteret omfattar totalt 197 nya lägenheter fördelade på två huskroppar. Vatten, värme, källarförråd och tv ingår i avgiften om 5 400 kr.Tillträdet kan ske efter 2019-09-17.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig, inbjudande och välplanerad hall med inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Hallen har vita väggar och vitlaseradask golv.

Kök
Välplanerat, underbart och öppet kök från Marbodal med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet, plats för upp till åtta personer och bra förvaringsmöjligheter. Köket har Nero Assoluto blankpolerad natursten 30 mm som stänkskydd, ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett rymligt, ljust och härligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och vitlaseradask golv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är väl tilltaget och harmoniskt med inbyggda garderober, plats för stor säng och vacker utsikt. Ljusa väggar och vitlaseradask golv.

Sovrum 2
Ett lättmöblerat och fint sovrum med inbyggda garderober, plats för säng och nattduksbord och härlig utsikt. Ljusa väggar och vitlaseradask golv.

Sovrum 3
Ett lagom stort rum med plats för exempelvis bäddsoffa, skrivbord och trevlig utsikt. Detta sovrum har ljusa väggar och vitlaseradask golv. och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Ett stort och fräscht badrum med toalett, duschvägg, handfat, badrumsskåp, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Lite mindre badrum med väggar i vitt kakel och klinkergolv. Här finns toalett, duschvägg, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp och handdukstork.

Balkong 1
Stor, rymlig och solig balkong med plats för soffgrupp och med eftermiddagen och kvälls sol. Här har man utsikt mot den trevliga innergården och ån. Balkongen nås via vardagsrummet.

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 98 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

21201

Våning / hiss

Våning 3 av 8.
Våningsplan 3 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brandstationen 1
Organisationsnummer: 769632-8272
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21201
Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 1

Parkering: Garage finns under huset.

TV och bredband: Via Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen: Gemensamhetslokal finns.

TV

Telia Triple Play
digital-TV ca 18 kanaler

Internet

Telia Triple Play
internetanslutning upp till 100 Mbit/sek

Månadsavgift

Avgift: 5 400 SEK / mån

Driftskostnad

619 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Övrigt: 119 SEK
Varmvattenkostnad enligt ekonomisk plan (enligt schablon).

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.86120 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong, om ca 9 m² i trevligt läge mot grönskande innergård och ån.

Bilplats

Grage finns i källaren har hyra av brf.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy