Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Magasinsgången 7, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
3 877 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Emma Thelin
Ansvarig mäklare Emma Thelin

Etagevåning högst upp med slående havsutsikt i exklusiva Galleriet.

Välkommen till denna exklusiva etagelägenhet på Kvarnholmen. Här bor du med panoramafönster från golv till tak på båda våningsplanen. Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp helt utan insyn.

Lägenheten är på 2 rum och kök om 68 + 5 kvadratmeter fördelat på två plan i etage med fantastisk panoramavy från hela bostaden. Lägenheten har en social öppen planlösning och högt i tak. Vackert kök i modern stil med grå köksluckor, härligt fönster ovan arbetsbänk och rostfria vitvaror från Siemens. Här finns även en köksö i praktisk rostfritt stål med förvaring och plats för barstolar. De stora fönsterna sträcker sig över båda våningsplanen vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och oslagbar känsla helt utan insyn. Den vackra trappan tar oss upp till lägenhetens övre plan där det stora sovrummet finns. Även här slås man av ljuset och utsikten. Rymden i rummet ger möjlighet till att skapa ytterligare ett mindre sovrum/arbetsrum (se alternativ planlösning) om så önskas. Här har man valt att öka bostadsytan med 5 kvm genom att bygga ett glasgolv som gör att ljuset behålls men ytan blir större. Intill finns en praktisk klädkammare med fönster samt ett helkaklat badrum med fina materialval, dusch med glasväggar, vägghängd toalett, kombinerad tvätt och tork och vacker infälld hylla i natursten. På nedervåningen finns den rymliga möblerbara balkongen med trätrall där man njuter av kvällssolen och utsikten helt ostört. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval. Hela bostaden har vackert parkettgolv och vitmålade väggar samt snyggt klinker i hallen.

I föreningen finns flertalet faciliteter; högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu som är tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en festlokal. Även en övernattningslägenhet finns att tillgå och under markplan finns garage i tre plan.

Detta exklusiva boende måste upplevas, välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy