Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / fast pris
Adress
Flygarvägen 2, Tullinge Riksten, Tullinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
2 896 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och välplanerad med stor uteplats

Fast pris - bokade visningar!

Varmt välkomna till Flygarvägen 2,

Här finner ni denna tilltalande 2:a som finns på entrévåningen. Bostadens inre består av ett bra sovrum med skjutdörrsgarderober, ett stilrent badrum, fräscht kök samt ett vardagsrum i modern, öppen planlösning samt utgång till den solsäkra uteplatsen i skyddat läge.

Riksten är ett mycket populärt område, med närhet till natur, flera förskolor och skola. Här finns bl.a. pizzeria, ICA-butik och biograf, och bra bussförbindelser in till Tullinge med ett större utbud av butiker och service, samt pendeltåg. På kort avstånd med bil finns även bl.a ICA Maxi Flemingsberg eller Tumba centrum.

Sammanfattningsvis en bostad som genomsyras av stilrena materialval genomgående.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM
Ljust och fint sovrum med plats för dubbelsäng utan problem. Praktiska skjutdörrsgarderober längs med ena väggen.

BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns en praktisk klädvårdsdel med både tvättmaskin och torktumlare under. Dessutom finns handfat, spegelskåp, duschhörna, WC samt handdukstork.

KÖK
Modernt tilltalande kök med gott om förvaring i över/-underskåp samt utgång till den generösa uteplatsen. Den maskinella utrustningen utgörs av med kyl och frys, spis med varmluftsugn, spisfläkt samt diskmaskin. I köket ryms en matplats för upp till 6 personer.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Flera fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp.

Övrigt

RIKSTEN
Redan idag är Riksten Friluftsstad en plats med en begynnande småstadskänsla och med en egen tydlig karaktär. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området. Med flera olika byggherrar skapas en variation som blir en del av identiteten. Här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. När stadsdelen är färdigbyggd kommer det att finnas cirka 2500 bostäder här. En levande stadsdel där du får mer av livet. Styrkan ligger i kombinationen. Kombinationen av småstadskänsla med närheten till arbetsplatser, affärer och kultur. Samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Riksten Friluftsstad en stadsdel för framtiden. Där man får mer av livet.

TRYGGT
Redan idag finns det tre dagis och nybyggd skola upp till årskurs 7 (inom kort upp till årskurs 9). Genom att bygga småskaligt, med ett system av gator och skyddade gångstråk, skapas en trygg trafikmiljö för dem som cyklar och går.

RÄTT PLATS
Riksten Friluftsstad ligger strategiskt på det expansiva Södertörn och mitt i naturen. Här finns arbetsplatser, akademisk utbildning och service på ett bekvämt avstånd. Till Stockholm är det bara 2,5 mil eller 20 minuter med pendeltåg från intilliggande Tullinge och det går lika snabbt att pendla till Södertälje.

FRILUFTSLIV
Natur finns alldeles runt knuten. Och i Lida Friluftsområde erbjuds ett stort utbud av friluftsaktiviteter, från vandringsleder och fiske till golfbanor.

Mycket finns nära Riksten Friluftsstad. Inte minst finns det ett stort utbud av friluftsliv och olika aktiviteter som gör det enkelt att variera sin fritid som till exempel Lida Friluftsgård, Brantbrinks IP med fotboll, ishockey och tennis. Är man istället sugen på bio, så har Riksten sin egna biograf "Sländan", närmsta nöjescenter är Heron City som man når lättast med bil, ca 20 min bort.

Skola, förskola och närservice finns inom gångavstånd. Under 2016 byggdes Ica Nära i Riksten. Närmsta stora matbutik är Ica Maxi i Flemingsberg, ca 10 min med bil och ca 20 min bort med bil ligger Kungens Kurva och Skärholmens Centrum med sitt rika shoppingutbud.

När du vill ta dig vidare finns allmänna kommunikationer som ett smidigt alternativ. Stadsdelen växer stadigt och med det ökar också utbudet av både kommunal service och mer handel i området.

AVSTÅND BILVÄGEN
Tullinge centrum/station ca 3 km
Lida ca 6 km (hälften om man väljer att gå, springa eller åka skidor)
Brantbrink idrottsplats ca 1,5 km (närmare om man väljer att gå)

Dokument (pdf)

BRF Ordningsregler Brf Markan.pdf BRF Brf Markan - Stadgar.pdf BRF Brf Markan - Årsredovisning 2017.pdf BRF Brf Markan - Årsredovisning 2016.pdf Årsredovisning 2018 Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Botkyrka kommun, Skattesats 33.41%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 50 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

21004

Våning / hiss

Entrévåning.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Markan
Organisationsnummer: 769624-3737
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21004
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 64 lägenheter fördelat på 2:or och 3:or belägna på Flygarvägen och Kanslivägen

TV och bredband: Telia Tripleplay via fiber.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 72 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-10-12

TV

Fiber via Telia

Internet

Fiber via Telia

Månadsavgift

Avgift: 2 896 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, förråd, samt bostadsrättstillägg.

Gårdsplats/innergård

Fin innergård med grusade gångar, lekplats och cykelställ under tak.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.36761 %
Andel av årsavgiften: 1.36761 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Generös uteplats med plats för en loungegrupp om 6 personer. Insynsskyddande spaljé.

Bilplats

61 parkeringsplatser i föreningen. Går att hyra för 375 kr/mån. För nuvarande kö.

Övrigt

AVSTÅND BILVÄGEN
Tullinge centrum/station ca 3 km
Lida ca 5 km (hälften om man väljer att gå, springa eller åka skidor)
Brantbrink idrottsplats ca 1,5 km (närmare om man väljer att gå)

RIKSTEN
Redan idag är Riksten Friluftsstad en plats med en begynnande småstadskänsla och med en egen tydlig karaktär. Nyligen öppnades ICA Nära upp i området. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området. Med flera olika byggherrar skapas en variation som blir en del av identiteten. Här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. När stadsdelen är färdigbyggd kommer det att finnas cirka 2500 bostäder här. En levande stadsdel där du får mer av livet. Styrkan ligger i kombinationen. Kombinationen av småstadskänsla med närheten till arbetsplatser, affärer och kultur. Samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Riksten Friluftsstad en stadsdel för framtiden. Där man får mer av livet.

TRYGGT
Redan idag finns det tre dagis och skola F-7, och håller vidare på att utökas med en årskull varje år. Genom att bygga småskaligt, med ett system av gator och skyddade gångstråk, skapas en trygg trafikmiljö för dem som cyklar och går.

RÄTT PLATS
Riksten Friluftsstad ligger strategiskt på det expansiva Södertörn och mitt i naturen. Här finns arbetsplatser, akademisk utbildning och service på ett bekvämt avstånd. Till Stockholm är det bara 2,5 mil eller 20 minuter med pendeltåg från intilliggande Tullinge och det går lika snabbt att pendla till Södertälje.

FRILUFTSLIV
Natur finns alldeles runt knuten. Och i Lida Friluftsområde erbjuds ett stort utbud av friluftsaktiviteter, från vandringsleder och fiske till golfbanor.

Mycket finns nära Riksten Friluftsstad. Inte minst finns det ett stort utbud av friluftsliv och olika aktiviteter som gör det enkelt att variera sin fritid som till exempel Lida Friluftsgård, Brantbrinks IP med fotboll, ishockey, tennis och Heron City med bland annat biografer och bowling.

Skola, förskola och närservice finns inom gångavstånd och bara några kilometer bort ligger Kungens Kurva och Skärholmens Centrum med sitt rika shoppingutbud.

När du vill ta dig vidare finns allmänna kommunikationer som ett smidigt alternativ. Stadsdelen växer stadigt och med det ökar också utbudet av både kommunal service och mer handel i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy