Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
745 000 SEK / / utgångspris
Adress
Runebergsgatan 64, Isaksdal, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37 kvm
Avgift
2 613 SEK / mån
Rum
1 rum

Yteffektiv enrummare med stor inglasad balkong i markplan.

Välkomna till Runebergsgatan 64 och denna yteffektiva enrummare på markplan. Bostaden erbjuder 37 kvadratmeter fördelade på hall, kök, klädkammare och ett vardagsrum med sovplats. Här finner ni även en stor inglasad balkong med utgång till gräsmatta på baksidan av bostadsbyggnaden. Området erbjuder närhet till fin natur, mataffärer och centrum.

Beskrivning

Välkomna till denna yteffektiva bostad i markplan. Häl välkomnas ni av en hall med en större garderob direkt till vänster och avhängsningyta till höger. Köket finner ni rakt fram som nyligen har genomgått en renovering med plats för matgrupp och bra arbetsytor. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golvet utrustat med handfat, wc, dusch samt en toppmatad tvättmaskin. Det stora vardagsrummet inhyser plats för både umgängesyta och en sov-hörna. Härifrån kommer ni även ut till den stora inglasade balkongen med infravärme och hög mysfaktor. Från balkongen kommer man även ut till bakgården på huset med grillplats och lekpark.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2017/2018 Energideklaration Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 37 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

233515003-0137

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1966
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Rbf Nyköpings Hus 15, Riksbyggen
Organisationsnummer: 719000-3462
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 233515003-0137
Antal lägenheter: 187
Antal lokaler: 0

Rbf Nyköpingshus 15 äger och fastigheterna Svetsaren 3 & 4 samt Åkaren 1 i Nyköpings kommun med därpå 1967 uppförda flerbostadshus och upplåter 187 lägenheter med bostadsrätt, 80 garage samt 87 p-platser och 4 lokaler med hyresrätt.

Den totala bostadsarean uppgår till ca 13 476 m² och antalet medlemmar uppgår till 245 och ordföranden är Åke Thorin. Den ekonomiska förvaltningen sker genom Riksbyggen.

Parkering: Parkering går att hyra, separat kö.

TV och bredband: TV och bredband via Telia

Gemensamma utrymmen: Förråd, gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum. Festlokal och övernattningsrum som går att hyra.

Föreningens renoveringar

Se årsredovisningen för utförda och planerade renoveringar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiprestanda primärenergital: 117 /kWh per kvm och år

TV

Kabel TV, Telia. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Fiber via Telia

Månadsavgift

Avgift: 2 613 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Fin grönskande innergård med lekplats

Driftskostnad

101 SEK varav:
Försäkring: 34 SEK
Elektricitet: 67 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.30450 %
Andel av årsavgiften: 0.30462 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 1 873 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Relining gjord samt solceller installerade på taken som även har blivit omlagt. Tidigare har man utfört bland annat stambyte år 2000 samt balkonginglasning 2007.

Bilplats

Parkering samt garage går att hyra, separat kö.
Parkering utan el 72 kr /mån
Parkering med el 115 kr / mån

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy