Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 545 000 SEK
Adress
Byggvägen 13A, Tomtaklint, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
2 549 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2:a med uteplats

Bo bekvämt i ett lugnt område nära till Trosa centrum. Hall, stort duschrum med tvättmaskin, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum med stor klädkammare. Egen uteplats med många soltimmar. Det är låg avgift och parkering ingår.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen in till Byggvägen 13A!

Hall med möjlighet att hänga av sig jacka och skor. En garderob för mer förvaring. Direkt till vänster finns ett stort duschrum. Tvättmaskin, handfatskommod samt dusch. Våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på väggarna.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är i vitt med bänkskiva i ek. Spishäll, ugn, kyl/frys. Plats för en matgrupp om 4 personer. Soffa och annat möblemang ryms i andra änden av rummet.

Längst in finns sovrummet som rymmer en dubbelsäng. Klädkammare med hyllor, får även plats med en byrå/garderob.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar BoKlok Trolldruvan Årsredovisning Brf BoKlok Trolldruvan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stolan 1, Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 53 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

H21S

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Bottenvåning.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX-ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf BoKlok Trolldruvan
Organisationsnummer: 769627-4658
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: H21S
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 0

Adresser Byggvägen 1 A- 13 F. Föreningen består av 34 st lägenheter. Sju flerbostadshus på 2 våningsplan fördelat på 4 respektive 6 lägenheter i varje hus. Till varje hus tillhör en förrådsbyggnad med ett förråd till varje lägenhet samt ett gemensamt förråd. Vid dom två gemensamma parkeringarna ett i mitten och ett längst in i området ligger dom gemensamma miljöhusen samt så finns en undercentral placerad invid hus L, ihop med förrådsbyggnaden. Husen är placerade så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Föreningen har gemensamt VA abonnemang med en vatten mätare, placerad i undercentralen. Bostäderna värms upp med vattenradiatorer från fjärrvärme. Den gemensamma fjärrvärmeväxlaren ä placerad i undercentralen. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt abonnemang för stolp-, förråd- och soprumsbelysning med mera. Två gemensamma soprum finns, placerade vid dom två gemensamma parkeringarna. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga. Tvättmaskin finns i varje bostadslägenhet. Överlåtelseavgift: 2,5% av prisbasbeloppet, betalas av köparen.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till media via fiberanslutning från Trosa Fibernät AB. Gruppavtal tecknas för samtliga lägenheter för TV, 164 kr/mån (grundutbud) .

Föreningens ekonomi

Avgiften sänktes under 2018.

Föreningens renoveringar

Det finns förslag på att bygga tak över loftgångarna, installera bergvärme samt solceller. Det är ännu förslag men kan komma att påverka månadsavgiften.

TV

Ingår i avgiften, Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 2 549 SEK / mån
I avgiften ingår värme, VA, parkering, kabel-tv/bredband.

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 450 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.18650 %

Uteplats

Trevlig uteplats med plats för utemöbler.

Bilplats

En parkeringsplats hör till lägenheten.

Övriga utrymmen

Förråd nummer 13.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy