Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Strandvägen 8, Herrhagen, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 978 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STOR INGLASAD BALKONG MOT VATTNET

Från den stora inglasade balkongen i ett soligt västerläge finns närkontakt med vattnet och hamninloppet som ligger precis utan fönstret. Bostaden har en välkomnande öppen planlösning där fokus riktas mot det stora ljusa fönsterpartiet och vattnet. Vidare finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch bakom vikväggar i klarglas. Stort sovrum och ytterligare ett rum som kan avändas som exempelvis kontor, klädkammare eller barnrum. Kök med bekväm utrustning som diskmaskin, integrerad mikro och ugn, delad kyl & frys och spishäll.

Under bostaden finns varmgarage, förråd, cykelförråd, samt övernattningsrum. Förening med stabil ekonomi där internet (100 mbit) ingår i månadsavgiften!

Promenadavstånd till Karlstad Centrum och bussar som tar dig runt om i stan samt direktbuss till Universitetet. Ett stenkast bort finns restauranger och matvaruaffär. Området Herrhagen är förövrigt ett lugnt område med närhet till vatten och grönområden. En trevlig park och badplats från brygga finns endast ett stenkast bort.

Varmt välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Klinkerbelagd hall med fyra intilliggande garderober samt ett linneskåp.

BADRUM
Helkaklat badrum med avlånga, vita kakelplattor samt grått klinker i modern stil. Elburen golvvärme. Dusch bakom vikväggar i klarglas, handdukstork, wc och ett snyggt handfat i kommod med badrumsskåp. Torktumlare och tvättmaskin för all tänkbar bekvämlighet.

SOVRUM
Modernt sovrum med parkett och ljusa väggar, varav en fondtapet. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Smidig skjutdörr intill rummet.

RUM 2
Med parkettgolv, ljusa väggar och fönster. Kan användas som exempelvis klädkammare, kontor eller barnrum.

KÖK
Det gedigna HTH-köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Bra arbetsytor med en centrerad spishäll och bakomliggande vitt, smårutat kakel. Delad kyl & frys, integrerad mikro och diskmaskin. Köksluckor av lackad ek med ett vitrinskåp vilket är upplyst av spotlights som snyggt bryter av.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsbord, flertalet TV-uttag finns runtom i lägenheten. Glasväggen mot den inglasade balkongen ger ett stort ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Genom dubbeldörrarna i glas kliver ni ut på balkongen. Fantastik utsikt över vatten och Pråmkanalen samt på sommaren den lummiga allén längs med Strandvägen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration BRF Årsredovisning 2017 BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Skattesats 34.19%.

Församling

Karlstads domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 58 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2,5 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Glasberget 29
Organisationsnummer: 769624-2507
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 36 lägenheter fördelade på 6 st hus och är belägen på Strandvägen i Karlstad. Det finns två soprum, ett på Strandvägen 4 och ett på Strandvägen 8. I varmgaraget som under hela byggnaden finns även cykel- och barnvagnsparkering, källarförråd samt gästlägenhet.

http://www.brfglasberget29.se/
Förvaltas av: Förvaltnings AB Graden

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 162 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-05-25

TV

ComHems grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Lägenheten är ansluten till Telias fibernät med en anslutningshastighet på 100 mbits/s, vilket ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 978 SEK / mån
Ingår: Vatten, värme, TV och bredband

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Drift enligt schablon

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.77780 %
Andel av årsavgiften: 2.78000 %

Uteplats

Inglasad balkong i västerläge om ca 9 m² med nytt laminatgolv från 2019.

Bilplats

Garageplats går att hyra för 550 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Gratis parkering finns längs med Strandvägen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy