Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 13:00 - 13:30
mån 23 sep 17:30 - 18:00

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK
Adress
Ivar Samuelssons Gata 24, Harvestad, Linköping
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
105 kvm, biarea 18 kvm
Avgift
4 895 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

GAVELLÄGE I FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE MED NATUREN SOM GRANNE

Ett ytterst trivsamt gavelhus om 105 välplanerade kvadrat. Här bjuds det på stora fönsterpartier, en takhöjd på 2.5 m skapar tillsammans en härlig rymd.

Det vita, stiliga köket är från kvalitativa HTH med vitvaror från Siemens, stänkskydd är grå kristallmosaik, bänkskivan är svart granit.
Här erbjuds matplats lagom för 6 personer. Bostaden erbjuder två våtrumsmiljöer, ett på varje plan. På entréplan finns dusch, egen tvättpelare och på övre plan, finns badrum med badkar. Båda har snyggt grått klinkergolv med vita kaklade väggar- stilrent.
Sällskapsrummet är ljust och välplanerat. Gavelfönstret bidrar till extra ljusinsläpp, från rummet finns utgång till ett inglasad uterum och en otroligt välskött trädgård.

På överplan finns det tre sovrum som enkelt går att göra till fyra för den som önskar.

Bostaden har två uteplatser att avnjuta solen på. En stenlagd mindre uteplats på framsidan, en inglasad uterum(vinterbonat), gräsmatta, planterad häck på baksidan.

Till bostadsrätten hör ett eget rymligt förråd som är beläget i trädgården på husets baksida. Genomfartstrafiken i området är begränsad och bilarna har sin egen plats i gemensam carport. Resultatet blir en lugn och trygg plats med utrymme för barnens lek.

Harvestad är ett nytt område som håller på att växa fram nära stadsdelen Ullstämma och södra Hjulsbro i södra Linköping. Här finner ni ekskog och hagar runt knuten. Landeryds hembygdspark ligger i närheten, precis som Landeryds golfklubb, som har tre natursköna banor att välja mellan och endast ett stenkast bort ligger Östenssons och Blomstertorget.

Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser in till city.

Beskrivning

Entré med plats för förvaring i en praktisk garderob med skjutdörrar.
Fint ekgolv som löper vidare igenom båda våningsplanen.

Kök från HTH med vita skåpsluckor, bänkskiva i svart granit med mosaik stänkskydd ovanför. Köket är utrustat med hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmicro, en kombinerad ugn och spis samt köksfläkt. Den maskinella utrustningen är i vit och från Siemens. I köket finner ni stora fönster invid den rymliga matplatsen som gott och väl bereder plats för 6 personer.
I hall och kök finns spots i taket.

Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier samt ett gavelfönster som ger extra ljusinsläpp samt utgång till nybygda uterummet och trädgården på baksidan.

Badrum med vita kaklade väggar och ett grått klinkergolv. I badrummet finns duschutrymme, handfat och toalett ifrån Svedbergs samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens.

Entréplan har vattenburen golvvärme och övervåningen vattenburna radiatorer.

Övervåning med 3 sovrum som går att göra till 4 sovrum för den som önskar.

Sovrum 1, ekparkett och vita väggar med en garderob.
Sovrum 2, ekparkett och vita väggar med en stor skjutgarderob.
Sovrum 3 är master bedroom med ekparkett och vita väggar. Bra med förvaring i form av skjutgarderob längs med hela vägen. Detta rum går att dela av till två.

Badrummet är utrustat med badkar, handfat och toalett, samtliga ifrån Svedbergs.

Vinterbonat uterum om 15 kvm,
Tvåglas (isolerglas) med argongas och isolerade väggar, isolerad guten grund med vattenburen golvvärme.

Dokument (pdf)

ÅR Harvestad_190509.pdf Stadgar stämplade 2014-11-26.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Landeryd.

Storlek

Boarea 105 kvm, biarea 18 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Föreningen

Föreningens namn: BRF Harvestads Allé i Linköping
Organisationsnummer: 769629-1645
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Föreningen har ingen planerad renovering, 2019-01-29
Föreningen har monterat snörasskydd, 2018.
Föreningen har röstat JA till att bygga uterum. Bygglov från kommunen behövs.

Månadsavgift

Avgift: 4 895 SEK / mån
Det finns ingen planerad avgiftshöjning, 2019-01-29. Föreningen har god ekonomi och bjöd medlemmarna på en gratis månadsavgift i december 2018.

Driftskostnad

1 605 SEK varav:
Uppvärmning: 580 SEK
Försäkring: 125 SEK
VA: 400 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.76000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stenlagd uteplats på framsidan med utrymme för cafébord.
inglasad uterum finns på baksidan av huset samt gräsmatta och planterad häck

Bilplats

Till varje lägenhet finns det en carport i separat carportlänga. Gästparkeringar finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy