Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 900 000 SEK

Visningar

sön 2 feb 12:15 - 12:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / utgångspris
Adress
Prästgårdsgången 4D, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 625 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a med balkong i bästa läge!

Balkong i bästa läge! Mycket ljus och trevlig lägenhet med stor balkong i fint fritt läge. Nära till såväl naturen som till affärer, skola och förskola.

Beskrivning

Det första du möts av när du kommer upp för trappan är en trevlig entrébalkong där du får plats med ett caféset. Väl inne möts du av en ljus hall med plats för avhängning av kläder och skor plus en garderob. Direkt till höger ligger det rymliga badrummet med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns, wc, tvättställ med kommod, badkar samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk.
Till vänster om hallen ligger de två sovrummen. Det ena på ca 9 kvm med tre garderober och det andra på ca 13 kvm, även det med tre garderober. Sedan kommer man in i kök och vardagsrum som delvis har öppen planlösning. Köket har vita släta luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Vitvaror bestående av induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Matplats vid fönster för 4-6 personer med öppning mot vardagsrummet. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen i fritt soligt läge.
Hela lägenhet är målad i vitt och på golvet ligger trestavig ekparkett.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf BRF Prästgårdsgången årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

19

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prästgårdsgången
Organisationsnummer: 769630-3465
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 19
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

Föreningen äger marken och belastas därmed inte av tomträttsavgäld.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till Trofi

Internet

Fiber via Trofi

Månadsavgift

Avgift: 3 625 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg

Driftskostnad

490 SEK varav:
Försäkring: 90 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.79396 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor balkong i fritt soligt läge.

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy