Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jungmansgatan 4A, Västra Hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
5 902 SEK / mån
Rum
3 rum

Ståtlig trea med utsikt mot både Öresund och Kockums Park

Mellan glittrande hav och lummiga Kockums Park erbjuds nu en sällsynt chans att förvärva en majestätisk trea om 85 väldisponerade kvadratmeter i de populära Parkhusen! Här finns eftertraktade mervärden såsom solinsläpp från tre väderstreck, vackra ekparkettgolv, gäst-wc, köksö i ett välutrustat kök och en svårslagen utsikt mot Öresund. I och med att fönstren är noggrant placerade erhålls skiftande ljussättningar och rum som ändrar karaktär efter både klockslag och årstid. Ett ständigt pågående ljusspel. Lägenheten i övrigt är socialt planerad med de öppna ytorna i kök, vardagsrum och balkong för sig och de privata ytorna i en egen avdelning. Perfekt för festliga tillställningar eller när man bara vill ha över nära och kära på middag och njuta av solnedgången tillsammans. En lägenhet utöver det vanliga!

Parkhusen, som är uppförda av Midroc, är en del av Brf Havsljuset 1-5. Dessa föreningar delar en gemensam gård som är upphöjd för att skydda från både vind, trafik och insyn. Detta ger möjlighet till att ha en trevlig fika med grannarna. En lummig och lugn miljö där det är lätt att koppla av och njuta. Med en grön gård, Kockums Park och Öresund som närmaste grannar är chanserna till ett rikt uteliv mycket goda!

Att bo i Brf Havsljuset 4 ger ett antal praktiska fördelar i vardagen. Under huset finns ett parkeringsgarage där varje lägenhet erbjuds en plats. Här finns även cykelförråd och källarförråd till samtliga lägenheter. Närområdet pulserar av liv och rörelse. Ni bor precis bredvid World Trade Center med sina stora kontors-, service- och handelsytor. Tvärsöver Västra Varvsgatan finner ni klassiska Kockum Fritid med sin träningsanläggning med både ishall, simhall, gymanläggning och rackethall. Dessutom finns Malmös bästa bad- och promenadmöjligheter längs med den vackra Ribersborgsstranden och populära Västra Hamnen. En perfekt kombination av stadspuls såväl som rekreation.

Denna lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy