Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Brotorpsvägen 9, Järvastaden/Brotorp, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 537 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Brotorpsvägen 9, och denna trerummare om 64 kvadratmeter med enastående balkong i bästa läge- soligt söderläge. Denna gavellägenhet erbjuder dessutom goda förvaringsmöjligheter, fina ytskikt, optimal planlösning och sociala ytor. Fönster i flera väderstreck som ger ett vackert ljusinsläpp och skapar en härlig rymd i hela bostaden.

Brf Brotorps entré är en välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en vacker innergård, cykelrum, barnvagnsrum, källarförråd och soprum. I månadsavgiften om 3537 kronor ingår vatten, värme, bredband, tv och källarförråd.

Här bor du vid ett av Brotorp/Järvastadens trevligaste lägen - bara ett stenkast från mataffär (ICA), restauranger, gym, samt bra kommunikationer med bussar & pendeltåg! Runt hela Brotorp finns fina grönskande områden som Igelbäckens Naturreservat, men även Ursviks motionsområde som erbjuder utegym samt flera omtyckta spår och slingor. Med en kort promenad når du Spegeldammsparken & Aktivitetsparken och inom 15 minuter är du vid storstadspulsen i City och Mall Of Scandinavia. Ett av Sundbybergs mest populära områden bland par och barnfamiljer.

Beskrivning

HALL
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad och öppen hall med plats för klädhängare för ytterkläder. Även goda förvaringsutrymmen med klädkammare och inbyggd garderob med skjutdörrar. Från hallen nås även bostadens badrum. Hallen har vitmålade väggar och parkettgolv.

KÖK
Modernt kök med goda arbetsytor och generös förvaring bakom vita skåpluckor. Ovan arbetsbänk sitter stänkskydd av vitt kakel. Maskinell utrustning som spis, ugn, kyl/frys, mikro samt diskmaskin för en förenklad vardag. Här finns utrymme för matbord med stolar perfekt för härliga middagar i gott sällskap. Den vackra fondtapeten tillsammans med det fina ljusinsläppet ger köket en harmonisk känsla. Övriga väggar är vitmålade och golv av parkett.

VARDAGSRUM
Ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum med gott om plats för soffa, bord och övrigt möblemang som skapar plats för sociala sammanhang. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Från vardagsrummet når du detta sovrum, som är väl tilltaget och lättmöblerat med utgång till balkongen med vacker utsikt mot innergården. Disponeras idag som barnrum med plats för säng, skrivbord och utmärkt förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Lägenhetens andra sovrum erbjuder plats för dubbelsäng, byrå och annan möblemang. Stort fönsterparti på ena väggen som släpper in bra med ljus. Väggarna är vitmålade Rummet har en fin parkett och väggar målade i vitt.

BADRUM
Ett fint, smakfullt och rymligt badrum med toalett, handfat med kommod, dusch och duschvägg. Under arbetsbänk finns även bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

BALKONG
I anslutning till bostadens stora sovrum når du den fantastiska balkongen som vetter mot den lugna och trevliga innergården. Härligt söderläge som låter dig njuta av solen så gott som hela dagen. Här finns utrymme för soffgrupp eller mindre bord med stolar. Trätrall på golv för behaglig känsla.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2018.pdf BRF Stadgar BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 64 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

31111

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brotorps entré
Organisationsnummer: 769623-9693
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31111
Antal lägenheter: 59
Antal lokaler: 0

Brf Brotorps Entré ligger i Järvastaden, Sundbybergs stad.
Fastigheten uppfördes av JM under åren 2011-2013 och förvärvades av föreningen 2012. Fastighetens värdeår är 2013.
Föreningen består utav adresserna Brogatan 2, Brotorpsvägen 3,5,9 samt 11 och består av 59 st bostadsrätter fördelade på två stycken flerbostadshus i 4-5 våningsplan (5 trapphus). Det finns inga hyresrätter i fastigheten, varken lägenheter eller kommersiella lokaler.

Parkering: Det finns 34 garageplatser (varav 2 handikapplatser) plus 2 MC platser. Hyran för garageplatserna ligger för närvarande på 850 kr för bilplats och 450 kr för MC-plats.

TV och bredband: Telia

Gemensamma utrymmen: Innergård
Soprum
Barnvagnsrum
Cykelförråd
Källarförråd

Månadsavgift

Avgift: 3 537 SEK / mån
Obligatoriska tillägg om 220 kr/mån för bredband.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.41389 %
Andel av årsavgiften: 1.43233 %
Pantsättningsavgift: 474 SEK
Överlåtelseavgift: 1185 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Det finns 34 garageplatser (varav 2 handikapplatser) plus 2 MC platser. Hyran för garageplatserna ligger för närvarande på 850 kr för bilplats och 450 kr för MC-plats.

Övrigt

Bostaden är registrerad som en 2:a med disponeras som en 3:a.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy