Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Granitvägen 2A, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 366 SEK / mån
Rum
3 rum

Optimalt planerad 3 rok med inglasad balkong i centralt läge!

- Optimalt planerad med alla kvadratmeter på rätt ställe
- Inglasad balkong med vik-in-system
- Säkerhetsdörr
- Bra planerat kök med ljusa luckor
- Ljus in från två väderstreck
- Föreningen har ca 90 hyresrätter kvar (dolt kapital)

Nu saluförs denna fantastiska 3 rok på våning 2 med inglasad balkong. Här bor ni i en optimalt planerad 3 rok där kvadratmeterna verkligen sitter på rätt ställe. Ett stort badrum med tvättmaskin och dusch samt en separat wc i anslutning till hall förenklar vardagen. Bostaden innehar även en klädkammare samt två sovrum. Rymligt kök med matplats för en bekväm vardag och en spishäll+ugn samt mikrovågsugn för smidig matlagning. Matplatsen ligger intill fönstret med fin utsikt över parkliknande innergård. Vardagsrummet är stort och rymmer precis de möbler ni vill ha i ert vardagsrum. Antingen har ni ett stort matbord eller en stor soffa tillsammans med en skrivbordshörna, lekhörna eller bibliotek. Endast fantasin sätter gränser!

Det stora sovrummet har en smart garderobsförvaring samt rymmer med lätthet både en större säng och annan önskvärd möblering och det mindre fungerar utmärkt som barnrum samtidigt som garderobsutrymmet redan är löst med klädkammaren. Tack vare att huset ligger högt belägen har rummen minimalt med insyn och livet hemma blir precis så där harmoniskt som man önskar.

Lägenheten är genomgående i bra skick med bra förvaringsmöjligheter, ljus och trevlig tack vare de många fönstren som är helt nya (2019). Alla rum är rymliga utan att tumma på något annat utrymme. Klädkammaren är stor och i förrådet i källaren får det som inte ska vara i lägenheten plats.

På Granitvägen 2A blir du en del av Brf Solhöjden. Föreningen har totalt 508 lägenheter varav ca 90 fortfarande är hyresrätter (dolt kapital) och har en god ekonomi. Från Granitvägen 2A är det gångavstånd till bl.a. Tyresö Centrum, Idrottshall, skolor och förskolor och skogsområden. Här bor du ett lugnt och naturskönt område med närhet till både promenadstråk och goda kommunikationer för den som vill röra sig närmare Stockholms puls. Med buss tar ni er till Gullmarsplan på 17 minuter och i rusning går bussar till Stockholm C på 30 minuter. Tyresö Centrum erbjuder mataffärer, apotek, tandläkare, vårdcentral, restauranger, pizzerior, klädaffärer, bankkontor.m.m.

För den idrottsintresserade finns allt möjligt så som inomhushall för både ishockey och bollsport. Idrottsplats med fotbollsplan finns på Tyresövallen och på promenadavstånd nås både golfbana och ridhus. Till trevliga Alby Friluftsgård med badplats och löparspår är det cykelavstånd och bilväg bara några få minuter med parkering ända fram.

Missa inte denna fantastiska lägenhet! Hjärtligt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy