Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tornstigen 24A, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
4 544 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 59 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tornbacka
Organisationsnummer: 769608-2622
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 37
Antal lokaler: 1

Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus med totalt 37 lägenheter varav 4 är hyresrätter och en lokal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person accepteras ej men delat ägande är ok. Föreningen äger inte marken.

Parkering: Föreningen har inga egna parkeringsplatser men på omkringliggande gator finns gott om parkering via Sundbybergs boendeparkering för en kostnad om 300 kr/mån.

TV och bredband: Föreningen har avtal med Bahnhof för Internet och TV-grundutbud via Comhem. Kostnaden ligger som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften och är 239kr/månad för 1000/1000 Mb.

Gemensamma utrymmen: Till bostaden hör två källarförråd. I föreningen finns två tvättstugor belägna på Tornstigen 20B och Tornstigen 24B. I föreningen finns avsatta cykelparkeringar och plats i källaren finns för vinterförvaring.

Föreningens ekonomi

Föreningen har inga planer på att förändra avgiften, enligt styrelsen 2019-03-11.

Föreningens renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR enl. styrelsen:
2005 Komplett stambyte i alla lägenheter samt källare
2007 Nybyggd tvättstuga i hus 24. Byte av tvättmaskiner i hus 20.
2008 Installation av två bergvärmepumpar med tillhörande borrhål
2009 Balkonger installerade i majoriteten av föreningens lägenheter
2012 Renovering av samtliga trapphus.
2013 installation av bredband (fiber).
2015 Upprättat en underhållsplan för fastigheterna
2016 Byte av stödmur samt omläggning av asfalt mellan hus 20 och 22
2018 Lokal i föreningen avyttrades till privatperson för att skapa ytterligare en lägenhet i föreningen.
2019 Takbyte

KOMMANDE RENOVERINGAR enl. styrelsen:
Föreningen avser att ingå ett gemensamt avtal med elleverantör vilket bör göra att elkostnaden per hushåll går ned. Inga nya lån kommer behöva tas upp utan dessa renoveringar kommer bekostas med kapital som finns i föreningens kassa, enligt styrelsen.

Månadsavgift

Avgift: 4 544 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 239 kr/mån för tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Bilplats

Föreningen har inga egna parkeringsplatser men på omkringliggande gator finns gott om parkering via Sundbybergs boendeparkering för en kostnad om 300 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy