Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Luthagsesplanaden 30A, Luthagen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
3 110 SEK / mån
Rum
2 rum

en tvåa med det lilla extra

Luthagens finaste tvåa? Balkong, eldstad, modernt exklusivt kök. Detta är en lägenhet ni inte får missa!

Välkommen till denna exklusiva och genomgående tvåa i populära och centralt belägna Luthagen. Letar ni efter ett bekvämt boende i Luthagen med det lilla extra så är detta bostaden för er. Lägenheten är belägen en halv trappa upp på 72 kvadratmeter och erbjuder en välkomnande hall, luftigt rymligt vardagsrum med öppen eldstad, härifrån når du utgången till en härlig balkong med förmiddagssol. Bostaden är genomgående och erbjuder ett exklusivt kök med allt som tänkas behöva. Här finns köksö med induktionshäll, grill och frihängande rostfri spisfläkt, diskmaskin, micro, varmluftsugn, kyl och frys samt vinkyl. Härifrån når du ett rymligt sovrum med plats för större säng och garderob. Stilrent helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin, WC, kommod med dubbelskåp, spegel med belysning samt handdukstork.

I föreningen finns även cykelförråd, tvättstuga, gym samt innergård med trädgårdsmöbler. Allt detta i en trygg och stabil förening med låg belåning om 1902 kr/kvm.

På Luthagesplanaden 30 A bor du i trivsamma kvarter med promenadavstånd till centrum med all dess utbud. Till centralstationen är det enbart ca 10 min med cykel eller buss. Området Luthagen är en av Uppsalas mest populära stadsdelar och är belägen strax norr om city. Här har du närhet till precis allt vad Uppsala stad har att erbjuda och i närområdet finns såväl livsmedelsbutiker och flertalet restauranger som övrig närservice. Direkt utanför bostaden finns goda bussförbindelser både in och ut ur staden och på andra sidan vägen ligger Ekonomikum. Helt enkelt både en bostad och ett område att trivas i.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy