Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Framnäsbacken 14, Skytteholm/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
3 005 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar tvåa på lugn återvändsgata med balkong i soligt söderläge.

Varmt välkomna till denna ljusa 2a på lugn återvändsgata med balkong i soligt söderläge. Här kan erbjudas ett fräscht kök med utrymme för matplats, lättmöblerat vardagsrum, stambytt badrum med förberedelse för tvättmaskin samt sovrum med utrymme för dubbelsäng. Toppenläge med närhet till grönska och kommunikationer. Ett boende som måste upplevas på plats!

Lägenheten har närhet till både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar och fram till 18:00 på helgdagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, gym, blomsterbutiker m.m. Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort.

För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Flera restauranger, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Här finns även gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.

Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Utöver detta är det gångavstånd till både Råstasjön och Huvudsta strand / Hornsberg / Karlbergs slott, som alla erbjuder mycket fina promenadstråk.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha direkt närhet till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten med endast ca 9 minuter till T-centralen. Utöver detta finner du även pendeltåg och tvärbana en kort promenad bort.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med gott om utrymme för avhängning samt förvaring i 3st inbyggda originalgarderober med skåp hela vägen till tak. Ytskikt i form av ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har säkerhetsdörr.

KÖK
Fräscht kök med vita luckor och grön mosaik ovan bänkskiva i ek. Invid fönster finns utrymme för matplats åt 4-6 personer. Vitvarorna går i vitt utförande och består av kyl/frys, diskmaskin, spis med glaskeramikhäll samt köksfläkt i rostfritt. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med utrymme för såväl tilltagen sällskapsdel som matplats för det större sällskapet. De stora fönsterpartierna och utgången till lägenhetens fantastiska balkong skänker ett rikligt ljusinsläpp. Ytskikt i form av en vacker ekparkett och vitmålade väggar.

BALKONG
Härligt balkong i soligt söderläge. Sommartid skiner solen på balkongen under större delen av dagen. På balkongen finns utrymme för utemöblemang, på golvet finner du trätrall.

BADRUM
Stambytt och renoverat badrum utrustat med dusch med vikbara väggar, WC, kommod och spegelskåp. På golvet ligger grått klinkergolv och väggarna är vitkaklade. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Stämningsfull belysning från infällda spotlights i tak.

SOVRUM
Rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng och arbetsplats om så önskas. Generös förvaring i inredd garderob med skjutdörrar. Väggarna är vitmålade och golvet är av ljus laminat.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 56 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

12

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Arkitekten 2
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 12
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 1

Brf Arkitekten 2 består av 42 bostadsrättslägenheter och 1 lokal. Föreningen sköter förvaltningen i egen regi. Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem.

Parkering: Parkeringsplatser: 12st platser. 642kr/kvartal. 11st i kö.
Garageplatser: 7st platser. 1890kr/kvartal. 8st i kö.

TV och bredband: I dagsläget levereras kabel-TV genom ComHem, basutbudet för TV ingår i avgiften. Föreningen har bredbandsfiberuppkoppling där 100mb via Telenor ingår i avgiften. Möjlighet till bredbandsuppkoppling från ComHem finns mot en extra avgift.

Gemensamma utrymmen: I fastigheten finns cykelrum, barnvagnsrum samt en tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare samt 2 torkrum.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar planerade (2019-08-21)

Föreningens renoveringar

2000- Värmecentral
2008- Vatten och avlopps stambyte i kök och badrum/WC. Byte av elinstallationerna i fastigheten. Tvättstugan totalrenoverades
2014 - Byte av fjärrvärmeväxlare
2017- Byte av fönster, byte av tak samt putsning av fasad.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiprestanda primärenergital: 118 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 005 SEK / mån
I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-TV med basutbud från ComHem samt bredband från Telenor.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.416 %
Överlåtelseavgift: 1422 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong

Övrigt

Till lägenheten hör vinds-/källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy