Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK / Minst accepterat pris
Adress
Brandmannagatan 5B, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 961 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilren, ljus och exklusiv tvårummare med en vy utöver det vanliga.

Med en balkongvy utöver det vanliga! Här finns möjligheten att flytta in i ett hem där du inte behöver göra någonting - allt är redan i perfekt skick! Högst upp i huset på Brandmannagatan 5B ligger denna nybyggda tvårumslägenhet om 71 perfekt utnyttjade kvadratmeter. En stilren, ljus och exklusiv hörnlägenhet med en magisk utsikt, härlig rymd, stor balkong med sydvästläge och vackra genomgående golv i vitlaserad ask. Här är det bara att flytta in och koppla av!

Brandstationen 1 är en nybildad och stabil förening med en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat garage, en vacker innergård och soprum. I månadsavgiften om 3 961 kronor ingår bredband, ip-telefoni, tv, kallvatten, värme och källarförråd.

Här bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skolor, vackra promenadstråk, pendeltågsstation och centrum. Vackra promenadstråk längsmed Stångån ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid Linköpings Resecentrum en kort promenad bort och storstadspulsen i City når du enkelt via en kortare promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Linköping!

Lägenheten med dess optimala planlösning kan lika väl göras om till en trerummare om så önskas.

Tillträde enligt överenskommelse. Detta boende måste upplevas på plats. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och funktionell hall med inbyggda garderober och bra förvaringsutrymmen. Hallen har vitmålade väggar och golv i vitaliserad ask.

Vardagsrum
Ett socialt, öppet och härligt vardagsrum med vacker utsikt, generösa sällskapsytor och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Rummet har vitmålade väggar och genomgående golv i vitlaserad ask.

Kök
Modernt och stilrent kök med vita köksluckor, ljusgrå bänkskiva samt vita stora kakelplattor. Rostfria vitvaror i form av kyl, frys, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt induktionshäll. Vitmålade väggar och golv i vitlaserad ask.

Sovrum
Från hallen når du detta sovrum, som är väl tilltaget, rogivande och inbjudande med platsbyggda garderober, plats för stor säng och med vacker utsikt. Vitmålade väggar och golv i vacker vitlaserad ask.

Badrum
Fräscht, stort och smakfullt badrum från 2019 med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummets inredning består av toalett, takdusch, förvaringsskåp, spotlights, torktumlare och tvättmaskin.

Balkong
Solig och underbar balkong med lättmöblerade ytor. Här har man utsikt mot takåsarna och ån. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings S:t Lars.

Storlek

Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

21702

Våning / hiss

Våning 8 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: Träfönster med utvändig aliminiumbeklädnad
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brandstationen 1
Organisationsnummer: 769632-8272
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21702
Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 1

Parkering: Garage finns under huset.

TV och bredband: Via Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen: Gemensamhetslokal finns.

TV

Cirka 18 digital-tv kanaler via Telia Triple Play. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Internetanslutning upp till 100 Mbit/s via Telia Triple Play. Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 961 SEK / mån

Driftskostnad

432 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Övrigt: 82 SEK
Varmvattenkostnad enligt ekonomisk plan (enligt schablon).

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.44310 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong, om 8 m².

Bilplats

Parkeringsplatser finns att hyra av Bostadsrättsföreningen i källaren.
Separat kö. 1100 kr/mån.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhörande lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy