Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Storseglet 53, Vega, Haninge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
28 kvm
Avgift
1 606 SEK / mån
Rum
1 rum

Köpchans av en nyproducerad, mycket trevlig 1:a med balkong i Brf Las Vega!

Välplanerad och modern enrummare i alldeles nyskick, du blir den första som flyttar in. En arkitektritad lägenhet med modern utrustning, här är det bara att flytta in och koppla av!

Information från Vegastaden
Vega är omgärdat av natur, vatten och friluftsområden. Med den nya stationen kommer plötsligt Vega mycket närmare resten av Stockholm ? så nära att det lägger grunden för en helt ny stadsdel, som blir Haninges nya medelpunkt. På gångavstånd från Vega finns dessutom Port 73 som invigdes 2010 med 40 butiker och restauranger. Tio minuters cykelväg ligger Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

Det är lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserar på effektiva flöden för resenärerna med dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, cykeln eller bilen till pendeln. Ett busstorg finns i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering har byggts nära entrén, och bredvid stationen kommer det finnas 200 parkeringsplatser. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm C på ca 24 min.

Vega har fått en egen avfart och påfart till motorvägen som gör bilresan till och från Vega sex minuter kortare och slussa ut biltrafiken bort från bostadsområdena. På så sätt ökar trafiksäkerheten för gående och cyklister i Vega, som kommer att knytas samman med övriga delar av Haninge genom cykel- och gångstråk.

Läs gärna mer om projektet på: http://www.wastbyggvarahem.se/lasvega/

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy