Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 550 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91.5 kvm
Avgift
4 025 SEK / mån
Rum
4 rum

Hörnläge högst upp i huset med fantastiskt vardagsrum

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING! Det är en viss känsla att befinna sig högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Den här bostaden har fantastiska sociala ytor med ett vardagsrum om hela 33 kvm. Ljuset flödar in från hela lägenheten och rummet kan möbleras på flertalet sätt efter tycke, smak och behov. Stilrent kök från Vedum med maskinell utrustning från Siemens. Stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum med gott om garderober samt gäst-wc och inglasad balkong med utsikt över Jakobsberg-Skyline. Trevlig innergård med sittplatser och lekplats för de små. Bostaden ligger i lugnt område bara några minuters gångväg till Jakobsbergs centrum, pendeltåg och busstation. För den som önskar natur eller ännu mer shopping, finns Järvafältets naturreservat och Barkarbystadens handelsplats inte långt borta. I området finns flera skolor och förskolor. Den här bostaden erbjuder inte bara ett väldigt praktiskt boende utan också känslan av rymd, ljus och nyproduktion.
Måste ses!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Två inbyggda garderober. Bostaden har genomgående trestavsparkett i vitlaserad ek samt vitmålade väggar.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Mycket tilltalande rum som bjuder in till social tillvaro. Stora fönster och flera möbleringsmöjligheter för både matplats och tv-soffa. Direktkontakt med kök från Vedum med vita luckor, svart laminatskiva samt vitt kakel som stänkskydd. En trevlig detalj är fönstret utmed arbetsbänken som ger mycket ljusinsläpp och utsikt. Maskinparken består av varmluftsugn, spishäll, spisfläkt, helintegrerad diskmaskin, micro sam t kyl och frys med full höjd, allt från Siemens. Utgång till inglasad balkong.

SOVRUM I
Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt annat möblemang. Tre garderober.

SOVRUM II
Perfekt barnrum. Fyra väggfasta garderober.

SOVRUM III/ARBETSRUM
Ett lite mindre rum som lämpar sig som gästrum eller kontor.

DUSCHRUM
Stort helkaklat duschrum med tvättdel, duschhörna med glasdörrar, handfat i kommod, väggspegel samt wc-stol.

GÄST-WC
Helkaklad wc med handfat, väggspegel och wc-stol.

KLÄDKAMMARE
Hyllor samt klädstång.

Övrigt

NÄROMRÅDET
I närområdet finns frisör, fotvård, bensinstationer och nära till mataffär (Lidl). Upplysta gångvägar mellan området och Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen. Promenadavståndet är ca 5 minuter.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Dokument (pdf)

Planritningar RB_BRF_Brandstationen-Stadgar.pdf arsredovisning 2018-brf-brandstationen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 91.5 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

2604

Våning / hiss

Våning 8 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Övrigt: Föreningen har 11 så kallade "hyr-köp"-lägenheter som idag hyrs ut och som kommer att säljas inom fem år. Detta ger föreningen en dold tillgång.
Externa förråd finns för uthyrning. ca 375 kr/mån. Separat kö.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brandstation
Organisationsnummer: 769630-0388
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2604
Antal lägenheter: 111
Antal lokaler: 0

Parkering: 60 platser i kallgarage.

TV och bredband: Fiber 100/100 mbit/s

Gemensamma utrymmen: En miljöstation, en samlingslokal, en övernattningslägenhet, tre cykelrum och fem barnvagns-/rullstolsrum.

Föreningens ekonomi

Enligt ekonomisk plan beräknas en höjning om 2% per år.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Varje lägenhet har en mediacentral för tele, data och digital -tv. I avgiften ingår digitalt startutbud samt digitalbox från comhem

Internet

Fiber 100/100 Mbit/s

Månadsavgift

Avgift: 4 025 SEK / mån
Värme, kallvatten, basutbud tv och internet

Driftskostnad

939 SEK varav:
Försäkring: 299 SEK
VA: 425 SEK
Elektricitet: 215 SEK

Individuell mätning av varmvatten som debiteras per månad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.1675 %
Andel av årsavgiften: 1.16906 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol

Bilplats

60 platser i kallgarage.

Övriga utrymmen

Två uthyrningslokaler
300 cykelplatser
Innergård med sittplatser och lekplats
Gemensam takterass

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy