Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Munkhagsgatan 130, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
1 918 SEK / mån
Rum
1 rum

Stilren, fräsch och insynsskyddad etta med härlig utsikt mot takåsarna

Välkommen till Johannelund och denna enrummare om 38 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är stilren och fräsch och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp, fönster i burspråk, inglasad balkong och sociala ytor - ett exklusivt boende med härlig rymd, harmoniska färger och smarta förvaringslösningar.

Här välkomnas du in i ett socialt och rymligt allrum med plats för soffa, säng, matbord och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet år 2004 har toalett, dusch och handfat och är funktionellt och fräscht. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Det fina och ljusa köket renoverades 2016 och har häll, kyl samt frys, ugn samt goda förvaringsmöjligheter. Den inglasade balkongen är bostadens hjärta och har en magisk utsikt över takåsar och grönområde.

I Brf Timmerkojan bor man bekvämt och med låg boendekostnad. För 1 918 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-tv, vindsförråd och bredband. Privat förening med 146 lägenheter som har låg belåning, välskötta fastigheter och en etablerad styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar goda faciliteter. I samma byggnad finns två förråd som följer lägenheten, gemensam tvättstuga, snickarlokal, bastu, träningsrum, cykelförråd och sopsorteringsrum.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad och praktisk hall med hatthylla och platsbyggda garderober. Hallen har ljusa väggar och vackert trägolv.

Kök
Ett yteffektivt, påkostat och funktionellt kök från 2016 med häll, ugn, kombinerad kyl/frys och fläkt.

Allrum
Ett socialt och rymligt allrum med plats för soffa, säng, matbord och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Rummet har ljusa väggar och mönstrad tapet och parkettgolv.

Badrum
Ett funktionellt och fräscht badrum med toalett, dusch och handfat. Klinkergolv och kaklade väggar. Förberett för tvättmaskin.

Balkong
Solig och inglasad balkong med lättmöblerade ytor och plats för ett mindre bord. Här har man utsikt mot den trevliga innergården och takåsarna. Balkongen nås via allrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Timmerkojan Årsredovisning Brf Timmerkojan 2017.pdf Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings Johannelund.

Storlek

Boarea 38 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

134

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Timmerkojan
Organisationsnummer: 722000-0181
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 134
Antal lägenheter: 146
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningens hus stod inflyttningsklara 1965. Föreningen omfattar 146 bostäder med adress Munkhagsgatan 130-156.
Till lägenheterna finns förråd. Det finns även tillgång till gemensam bastu, träningslokal och sopsorteringsrum på Munkhagsgatan 130. Det finns en samlingslokal att hyra på Munkhagsgatan 146. I källaren på Munkhagsgatan 138 finns cykelförråd och tvättstuga.

Föreningens ekonomi

Det finns ingen planerad avgiftshöjning (2019-02-04).

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar:
Inglasning av balkonger 2018.
Stambyte 2004/2005.
Byte av entréportar, lägenhetsdörrar och postboxar år 2013.

Kommande renoveringar:
Byte av garageportar, troligtvis inte under 2019.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 148 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-12-08

TV

Ett grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften. Leverantör: ComHem

Internet

Bredband via ComHem ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 1 918 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.42273 %
Andel av årsavgiften: 0.42273 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Kök, 2016.

Uteplats

Inglasad balkong.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga finns i källaren samt tillgång till bastu, motionsrum och samlingslokal.
Sopsortering och cykelförråd finns i byggnadens entréplan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy