Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bjälbogatan 26, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
4 982 SEK / mån
Rum
3 rum

Rymlig trerumslägenhet med hög standard!

Varmt välkommen till Bjälbogatan 26, en rymlig trerumslägenhet belägen i populära Gottfridsberg! Huset uppfördes 2010 av välrenommerade JM och håller hög kvalitet. Bostadens 89 kvadratmeter fördelas på hall med klinkergolv och praktisk skjutdörrsgarderob, stort sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar, vitt kök med rostfria vitvaror och matplats, sovrum, helkaklat badrum med klinkergolv samt tvättavdelning, väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt utgång till inglasad balkong i söderläge.

Superbt läge med närhet till vackra omgivningar, city, universitetet, dagis och skolor. Lägenheten ligger i perfekt läge med 10 minuters cykelavstånd till universitet, centrum, de många företagen i Mjärdevi samt till universitetssjukhuset. Motionsmöjligheter finns i närbelägna Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Bra bussförbindelser finns på Stenbrötsgatan.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rymlig hall med mörkgrått klinkergolv och praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Marbodalkök med vita luckor, mörk laminatbänkskiva samt grått kakel. Integrerad diskmaskin samt rostfri maskinell utrustning i form av hel kyl och frys, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, glaskeramikhäll samt fläkt. Matplats med utrymme för 6-8 personer. Ekparkettgolv samt ljusa väggar med en fondvägg.

Väl tilltaget vardagsrum med utrymme för både soffgrupp samt matplats. Ekparkettgolv och vita väggar. Utgång till härlig, inglasad balkong med fint läge.

Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

Badrum med grått klinkergolv och vita, kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod samt överskåp, dusch med glasväggar samt tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsytor.

Dokument (pdf)

Energidekl Brf Gottfridsberg.pdf Stadgar Gottfridsberg 2015.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 89 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

26-1101

Våning / hiss

Våning 1 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2010
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Gottfridsberg i Linköping
Organisationsnummer: 769617-3736
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 26-1101
Antal lägenheter: 63
Antal lokaler: 0

På föreningens fastighet finns tre flerbostadshus med totalt 63 bostadsrätter samt 69 parkeringsplatser i garage.

Besök gärna föreningens hemsida www.brfgottfridsberg.se.

Parkering: 69 parkeringsplatser i garage, 550 kr/månad.
Möjlighet till elbilsparkering (275 kr extra/månad + elkostnad)

TV och bredband: Inkluderat i månadsavgiften

TV

Grundutbud ingår i avgift.

Internet

Ingår i avgift.

Månadsavgift

Avgift: 4 982 SEK / mån
inkl uppvärmning, kallvatten, TV, bredband (100 mbit) samt preliminär förbrukning varmvatten (279 kr av avgiften).

Driftskostnad

575 SEK varav:
Försäkring: 175 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Varmvatten debiteras med en schablonsumma om 279 kr/månad (inkluderad i avgiften) och räknas sedan av varje halvår mot den faktiska förbrukningen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 463 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor, inglasad balkong i härligt söderläge!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy