Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 250 000 SEK / Fast pris
Adress
Edövägen 7G, SALTSJÖ-BOO
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42 kvm
Avgift
2 822 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktion centralt i Orminge! Endast tre stycken kvar!

Endast tre tvåor kvar på våning 3, 4 och 5 i hus 8.
På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo planerar Aros Bostad för omkring 260 bostäder. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

De ljusa lägenheterna i O2 Orminge karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt välplanerad 2:a om 42 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenhetens stora vardagsrum ligger i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen överblickande innergården. Badrummet håller mycket hög klass med sobra materialval och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenhetens förråd ligger i bostaden vilket skapar stora möjligheter till praktisk förvaring.

De stora fönsterpartierna blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård kommer vara ordentligt inbjudande under sommardagarna när solens strålar lockar. Man satsar stort på gårdarna och här planeras det för en lustfyllt utformad lekpark, en bollbur, ett utegym liksom boulebana för alla åldrar. Dessutom tillkommer en stor yta med konstgräs som fungerar både som fotbollsplan eller för yoga-pass. På en av gårdarna ligger också en trevlig och väldisponerad grillplats och på en annan gård planeras det för ett glasat växthus avsett för egen odling.

Västra Orminge är ett trevligt och naturskönt område med stora gräsytor för barnen att leka på och flertalet lekplatser runtom i området. Här har du gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av butiker, närservice, träning och matbutiker. Här finns också ett mycket gott utbud av kommunikationer då Orminge Centrum är Saltsjö-Boos knutpunkt. Kommunikationen i Västra Orminge omgärdas helt av busslinjerna 444 och 446, motorvägsbussar som tar dig direkt till Slussen på ca 20-25 minuter, samt 471 som går lokalvägen till Nacka Forum och sedan motorvägen till Slussen på 35 minuter. Nattbuss 496 trafikerar området och börjar efter klockan 00.
Går man till Orminge Centrum finns busslinjer till hela Värmdö, Gustavsberg, Ingarö med flera.

Det finns flera kommunala förskolor inom nära avstånd samt tre grundskolor: Orminge skola, Vittra skolan (friskola), och Myrsjöskolan.

Läs mer om projektet på https://o2orminge.se/

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. En garderob och plats för avhängning.

Kök - Smakfullt kök med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med vita släta köksluckor, kromade handtag med brunt läder och vit bänkskiva med tillhörande stänkskydd. Maskinpark från Electrolux såsom spishäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Plats för matbord intill.

Vardagsrum - Trevligt vardagsrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. God plats för såväl soffa som matplats. Stort fönsterparti samt utgång till balkong. Läge: Norr

Sovrum - Rymligt sovrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Garderobsvägg med 4 garderober och städskåp.

Badrum - Rymligt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel i halvförband. Här finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, dusch med vikbara duschväggar i klarglas, infällda spotlights i tak och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med vit arbetsbänk.

Förråd - I lägenheten finns ett förråd om 2 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Syret.pdf Brf Syret_Fullmakt förhandsavtal_2018-12-18.pdf 769634-5714 Brf Syret tst förskott.pdf Registreringsbevis Brf Syret 769634-5714.pdf Kostnadskalkyl Brf Syret.pdf Erbjudande från Handelsbanken.pdf Material och teknisk beskrivning.pdf Trygghetspaket.pdf Situationsplan.pdf Fasadritningar.pdf Planritningar.pdf Broschyr.pdf BRF Stadgar Brf Syret.pdf BRF Registreringsbevis Brf Syret 769634-5714.pdf BRF EkonomiskPlan (002).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 42 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

08.1301

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: FTX värmeåtervinning

Föreningen

Föreningens namn: Brf Syret
Organisationsnummer: 769634-5714
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 08.1301
Antal lägenheter: 58
Antal lokaler: 0

TV

Tv och bredband via fiber med multimedia uttag i varje rum.

Månadsavgift

Avgift: 2 822 SEK / mån
I avgiften ingår: värme och vatten.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Driftskostnader är räknade enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.43110004 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkongerna är väl tilltagna och delvis saxade över hörnen, allt för att maximera ljusinsläppet och öppna upp uterummet mot grönska, fri sikt och den befriande känslan av den höga himlen utanför. Bostäderna på de översta våningarna avslutas med en långsträckt och indragen takterrass. Den långa terrassen vetter mot sydväst med eftermiddags- och kvällssol.

Takterrasser liksom övriga balkonger är i trä, med trägolv och träpanel på väggarna, vilket skapar en ombonad känsla och förstärker intrycket av ett extra rum. Både terrasser och balkonger är försedda med klädda metallräcken vilket bidrar till det genomarbetade intrycket och känslan av gediget säkerhetstänk.

Bilplats

Gemensamt garage i källarplan med 141 p-platser varav 35 st är laddningsbara, för de hus garaget är beläget under huset finns direktaccess med hiss. I dagsläget kommer platserna kosta 1 100 kr/mån.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy