Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fredrik Jahns gränd 10, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48.5 kvm
Avgift
2 493 SEK / mån
Rum
1 rum

Perfekt 1:a med charmiga detaljer och en solig balkong i söderläge

Välkommen hem till denna välplanerade 1:a med låg avgift och stor balkong i söderläge. Trevlig och mycket välmående förening med låg belåningsgrad. Lägenheten kännetecknas av sin härliga rymd och magnifika takhöjd om ca 3 meter. Med stora fönsterpartier, balkong och fransk balkong bjuder det in till rikligt med naturligt ljusinsläpp. Här finns även möjlighet att göra ett sovrum med fönster i köksdelen om så önskas. Den stora balkongen som nås från köket ligger i söderläge och bjuder på många härliga soltimmar. Här blickar du ut över föreningens renoverade och lugna innergård där både grillar, sittplatser och gräsmatta finns till förfogande. Föreningens moderna tvättstuga samt bastu med relaxavdelning ligger nära till hands från innergården.

I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och arbetsplats under den smarta tillbyggda loftsängen. Köket är mycket rymligt med stor matplats intill fönster och balkong samt väldigt gott om både arbetsytor och förvaring. Stilren köksbänk i marmor, ugn samt spishäll (2018). I hallen finns god förvaring i form av garderober och en större klädkammare. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Badrummet som nås från hallen är stambytt 2006 med nytt klinkergolv från (2008) och vita helkaklade väggar.

I attraktiva Finntorp bor du i ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel, gym etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer, Tvärbana och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du ta dig in till storstadens citypuls så finns det flera busslinjer som trafikerar området och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla där du enkelt kan ta dig till Gullmarsplan och vidare. I framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs med Värmdövägen.

Ett boende med närhet till allt. Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy