Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 500 000 SEK / Fast pris.
Adress
Beijerskajen 2F, Malmö Live, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
4 870 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk 4:a på våning nio!

KAJ 306 blir ett intressant kvarter med robust arkitektur som förstärker den urbana känslan. Här kan du leva ett fulländat liv mitt i city där du har hela världen precis utanför dörren. Njut av ett mysigt restaurangbesök eller en skön kvällspromenad utmed hamnbassängen ? valen är många och bara dina.

Beskrivning

Här möts du av en möblerbar entré med avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för smidig förvaring. Vidare in i hemmet finner du en gästtoalett och de tre sovrummen varav ett har både skjutdörrsgarderob och utgång till balkong. Vardagsrummet och vinkelköket skiljs åt med en trevlig rundgångslösning som går att välja bort om du vill ha det helt öppet. Här finner du även utgången till balkongen.

För mer info:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo-kaj-306

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Malmö S:t Johannes.

Storlek

Boarea 95 kvm. Enligt ritning..

Rum

4 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1802

Våning / hiss

Våning 9 av 14.
Hiss finns.
Från markplan.

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Lägenhetsnummer: A1802
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 4 870 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Närområde

Allmänt om området: Malmö Live är ett stadskvarter norr om Västra hamnkanalen på Universitetsholmen mellan Västra hamnen och Gamla Väster i Malmö.Här är kvarteret för dig som gillar att ha världens möjligheter inom räckhåll. Här bor du omgiven av ett område som kombinerar gammalt och nytt, vackra husfasader och med citypulsen alldeles runt hörnet. Din närmaste granne blir Malmö Live med konserthus, kongress och hotell. Där kan du lyssna på musik och äta riktigt gott på restaurang Kitchen & Table av Marcus Samuelsson. Här kan du också sola och fika i söderläge på bryggorna längs kanalpromenaden. I bebyggelsen runt omkring hittar du sekelskifteshusen på Gamla Väster och den kulturhistoriska pärlan Västra Station. Dessa charmiga kvarter kantas av gathus och det finns gott om caféer, restauranger och inredningsbutiker. Minuterna bort finns Kungsparken där du kan ta en promenad, ett parti kubb eller kanske en fika på Slottsträdgårdens Kafé. Under årets varmare månader kan du snabbt cykla ner till Ribban för ett härligt kvällsdopp. Det är enklare att få ihop livspusslet när du bor centralt. Här kan du enkelt ta dig runt till det du behöver bara på cykel. Läget intill Malmö Centralstation gör det även enkelt att pendla till Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Välkommen till livet mitt i stan!

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy