Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK / Fast pris
Adress
Hammargatan 2B, Trosa, Trosa
Typ
Bostadsrättsparhus
KVM
115 kvm
Avgift
4 608 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nytt och fräscht!

Nu har du chansen att köpa ett nyproducerat parhus i bra läge! Huset är på 115 kvm och fördelat på 5 rok. Nedervåningen består av kök, vardagsrum och duschrum. På övervåningen finns tre sovrum, badrum och allrum. Lugnt beläget med precis närhet till såväl affärer, kommunikationer som till förskola och skola.

Beskrivning

Välkommen in i detta stilrena nyproducerade radhus. Genomgående vita målade väggar och 3-stavig ekparkett från Kährs förutom i våtutrymmen och entré där det ligger ett klinkergolv.
På nedervåningen finns kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens. I anslutning till köket finns plats för en rejäl matgrupp som hänger ihop med vardagsrummet. Härifrån finns utgång till baksidan. På nedervåningen finns även ett duschrum/tvättstuga med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, Inredning från Ballingslöv och maskiner från Siemens.
På övervåningen finns ett allrum och tre st sovrum med gott om garderober. Här finns även ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Inredning från Ballingslöv och maskiner från Siemens.
Plats för förvaring finns under trappen och på vinden.

Övrigt

Trosa är mest känt som den lilla pittoreska staden intill havet nära storstaden. Det ligger nämligen på perfekt avstånd mellan Stockholm och Nyköping. I Trosa kan du shoppa i någon av alla butiker som ligger rumt torget och erbjuder allt från kläder och inredning till specerier och hantverk. Eller bara ta en fin promenad längs den vackra å-promenaden och ta in på ett av stans mysiga fik eller varför inte på någon av alla trevliga restauranger. Med båt kommer du snabbt ut i den vackra skärgården. Trosatorg erbjuder även matvaruaffärer, flertalet banker och Systembolag. Vid infarten till Trosa som kallas Trosaporten byggs i detta nu en ny ICA Kvantum och här finns även en liten galleria och byggvaruhandel samt en mysig minigolfbana.
I kommunen finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom två golfbanor, fotbollsplaner, tennishall, ridskolor, innebandyklubb, skidbacke, flertalet gym och badhus mm.
Från Trosa finns goda kommunikationer. Länsbussarna tar dig runt om i länet och upp till Södertälje. Trosabussen går flertalet gånger från stan direkt upp till Liljeholmen på en timme. Från Vagnhärad kan du även ta SJ-tåget upp till Stockholm C på 40 min. Till Skavsta tar du dig på ca 35 minuter.

Dokument (pdf)

Kostnadskalkyl intygsgiven Porthusen 20190927.pdf Stadgar.pdf Tillval.pdf Rumsbeskrivning.pdf Fasad Parhus.pdf Sektioner Parhus.pdf Planritning parhus.pdf Att köpa bostad.docx Ny situationsplan.pdf 2B.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 115 kvm.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

14

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Porthusen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 14
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkering finns intill varje hus vid radhusen och parhusen kommer att ha en p-plats på den stora parkeringen. Extraparkering kommer vara möjligt att hyra.

TV och bredband: Kommer att anslutas till fibernätet.

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 608 SEK / mån
exkl värme och vatten

Driftskostnad

1 295 SEK varav:
Uppvärmning: 335 SEK
VA: 720 SEK
Elektricitet: 240 SEK
Under VA ligger även en del av uppvärmningskostnaden i och med att det kommer att vara vattenburen golvvärme.
Detta är uppskattade kostnader då husen inte är byggda.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.55600 %

Uteplats

På baksidan finns en altan som övergår i gräsmatta.

Bilplats

Parkering finns på den gemensamma parkeringen. Möjligt att hyra extra p-plats.

Övriga utrymmen

Förråd om ca 9 kvm finns på tomten

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy