Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 SEK
Adress
Sveagatan 14, Herrhagen, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 875 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STOR VINDSETTA MED BRA ADRESS

Välkommen till Trikåfabriken och denna stora vindsetta med genomgående parkettgolv och smarta lösningar! Genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Kök med diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt spis och stort badrum med badkar. Lägenheten har dessutom en egen tvättstuga! Förråd på samma våning är ett stort plus och goda möjligheter att få parkeringsplats finns.

Brf Trikåfabriken är en välskött bostadsrättsförening i en anrik fastighet. Fastigheten totalrenoverades till bostadshus 2010 och har en läcker entré, stort trapphus inklusive hiss. Denna välplanerade vindsetta har ett centralt läge med knappt 10 minuters promenad från centrum. Närhet till mataffär, bussar samt såväl restauranger som nattklubb. Stadsdelen har även två större parker, Vasalunden och Herrhagsparken.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Öppen hall med fint parkettgolv som följer i hela lägenheten och vita väggar. Tre garderober med gott om plats för förvaring.

BADRUM
Rymligt badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar i vit kulört. Badkar, wc, handfat med överhängande badrumsskåp samt handdukstork.

KÖK
Smart planerat kök med kombinerad kyl och frys, diskmaskin (2017), spis, spisfläkt (2019) och diskho.

TVÄTTSTUGA
Lyx med egen tvättstuga! Platsmatta på golvet och våtrumstapeter på väggarna. Tvättmaskin från 2014 och förvaring i garderob.

RUM
Stort rum med plats för både soffgrupp och sängplats. Snedställda fönster ger gott om ljusinsläpp.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration BRF Stadgar Brf Trikåfabriken BRF BRF Trikåfabriken - Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad Loke 1, Karlstad kommun, Skattesats 34.19%.

Församling

Karlstads domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 58 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

14-1405

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Vindsvåning
Hiss finns.
Hiss från entréplan

Byggnad

Byggnadsår: 1914
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Trikåfabriken
Organisationsnummer: 769625-0518
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 14-1405
Antal lägenheter: 39
Antal lokaler: 1

Brf Trikåfabriken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2012. Byggnaden är uppförd i fem våningsplan med lägenhetsförråd, cykelförråd och tvättstuga i källaren samt lokaler i markplan. Värmlands Fastighetsservice sköter den tekniska förvaltningen och Agenta Förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.

Parkering: I föreningen finns 11 parkeringsplatser och 10 garageplatser.

TV och bredband: TV via Telia, grundutbud med 17 kanaler samt Video on demand.
Bredband via Telia fiber.

Gemensamma utrymmen: Gallerförsett förråd i källarplan. Gemensamt cykelrum samt en fräsch tvättstuga i källaren som är utrustad med två tvättmaskiner, en tumlare, en mangel samt ett torkskåp. Gemensam innergård med utemöbler och grill.

Föreningens renoveringar

Lokal i källaren byggdes om till två lägenheter 2016.
Ny dagvatten och dränering samt isolering av källarytterväggar 2014.
PEAB totalrenoverade byggnaden på plan 1-4 till bostäder.

Energideklaration

Status: Utförd

TV

TV via Telia DTV

Internet

Bredband via Telia fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 875 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och TV via Telia. Av avgiften är 420 kr el och nätavgift som preliminärdebiteras varje månad.

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård med utemöbler och grill.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Drift enligt schablon

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.56324 %
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Huset byggdes om till flerbostadshus av PEAB 2010.

Uteplats

Föreningen har en mysig innergård med gemensam uteplats.

Bilplats

Garage går att hyra för 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns 11 parkeringsplatser och 10 garageplatser.

Övriga utrymmen

Stort förråd på samma våning som lägenheten, tvättstuga och cykelparkering. Föreningen har också en mysig innergård med gemensam uteplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy