Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 045 000 SEK
Adress
Sehlstedtsgatan 11A, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
2 929 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a i centrala Hisingen med balkong i söderläge!

Välkomna till denna välplanerade 2:a i centrala Hisingen med balkong i söderläge! Här bor man väldigt centralt i lugna omgivningar i en trivsam och trygg förening med god ekonomi.

Lägenheten har en rymlig hall med god förvaring i form av två klädkammare och goda avhängningsmöjligheter. Sovrum med plats för en stor dubbelsäng och tillhörande möblemang. Badrum som är inrett i klassiska och smakfulla materialval. Vardagsrum med flertalet fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. Kök med gott om arbetsytor samt förvaring bakom de vita skåpluckorna. Sist men inte minst, balkongen i söderläge som ger chans till många avkopplande timmar i solen.

Här har du nära till allt du önskar dig på gångavstånd! Ett stenkast ifrån lägenheten ligger Backaplan. Backaplan med över 120 butiker, restauranger och kaféer medräknat, allt du behöver inom ett bekvämt avstånd. Även härliga naturområden erbjuds i närområdet såsom den ljuvliga Keillers Park, Hisingsparken, Ramberget, Bravida Arena och Lundbybadet

Här kommer du att stormtrivas. Varmt Välkomna!

Beskrivning

Ni gör entré i lägenhetens hall med plats för avhängning. Lägenhetens golv pryds med parkett i alla rum och väggarna är vita, hallen är möblerbar och du har även 2 st. klädkammare att inredda efter egen tycke och smak.

Direkt till vänster har ni det stilrena badrummet som är inrett i klassiska och smakfulla materialval. Här finns wc, spegel.

Vidare in till köket som erbjuder arbetsytor och vackra skåpdörrar i design och färg som smälter bra in med lägenhetens charm. Vitvarorna består av kyl, frys och diskmaskin, fläkt ugn och spis i bekväm arbetshöjd. Här ryms ett sällskap fyra utan problem.

Vardagsrummet med sin fina ekparkett och härliga ljusinsläpp blir en självklar punkt för den sociala samvaron. Rummet är lättmöblerat med utgång till den härliga balkongen med utsikten mot den grönskande gården.

Återigenom hallen kommer ni till sovrummet som är väl tilltaget med plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Goda förvaringsmöjligheter i form av två garderober.

Välkommen att trivas!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF arsredovisning_2017_2018 Berf Rågen.pdf energideklaration sehls.pdf Stadgar brf Rågen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Lundby.

Storlek

Boarea 55 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

11

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1948
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rågen 1
Organisationsnummer: 757201-8021
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11
Antal lägenheter: 16
Antal lokaler: 0

Brf Rågen 1 består av 16 lägenheter varav 4 är hyresrätter. Föreningen äger fastigheten med tomträtt och har sedan 1948-07-20 tomträtten till fastigheten. Föreningens fastighet, Kvillebäcken 38:1 med gatuadress Sehlstedsgatan 11, byggdes 1948 och är belägen i Göteborgs kommun.

Parkering: Föreningen förvaltar över 7 garage varav 3 kall och 4 varmgarage och 5 p-platser. Lediga platser finns för kallgarage och p-plats i dagsläget. Pris för p-plats är ca 100 kr/mån och 281 kr/mån för kallgarage.
Det finns även zon-parkering inom området som är avgiftsfritt.

TV och bredband: Fiber via Telia finns indraget till fastigheten! Lägenhetsinnehavare står själv kostnaden för bredbands uppkoppling.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns det en gemensam tvättstuga samt cykelrum!

Föreningens ekonomi

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar (2019-08-01).

Föreningens renoveringar

För Fastigheten finns det en långsiktig underhållsplan upprättad som årligen uppdateras av styrelsen.
Föreningen planerar att måla om fastigheten 2019.
2018- i tid har vi bytt linoleummattor i samtliga trappuppgångar. Det finns inga stora projekt inplanerade inom den närmaste tiden
2007- renoverades balkongerna.
2016- Ny tvättmaskin till tvättstugan.
2012- Fiber indraget till fastigheten.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2018-11-08
Energiprestanda primärenergital: 119 /kWh per kvm och år

TV

Fiber via Telia

Internet

Fiber via Telia finns indraget till fastigheten! Lägenhetsinnehavare står själv kostnaden för bredbands uppkoppling.

Månadsavgift

Avgift: 2 929 SEK / mån
I avgiften ingår: värme, vatten och kabel-TV

Gårdsplats/innergård

Det finns två gemensamma städdagar, en städdag sker på våren (maj-juni) och en städdag sker på hösten (september-oktober) Med tanke på den låga månadsavgift som belastar varje lägenhet, bygger den avgiften på att medlemmarna gör mycket själva. Exempelvis gräsklippning, snöröjning och städdagar. Dessa tjänster kan köpas in men då kommer också hyran att påverkas.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 9.24118 %
Andel av årsavgiften: 9.25000 %
Pantsättningsavgift: 443 SEK
Överlåtelseavgift: 1108 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Föreningen förvaltar över 7 garage varav 3 kall och 4 varmgarage och 5 p-platser. priser för kallgarage: 281 kr/mån Lediga platser finns dagsläget!
Det finns även zon-parkering inom området som är avgiftsfritt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy