Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 600 000 SEK

Visningar

sön 25 aug 15:30 - 16:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / / utgångspris
Adress
Östra Storgatan 124A, Liljeholmen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61 kvm
Avgift
3 260 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig och charmig tvåa med sjönära läge

Här välkomnas du till en mysig och charmig lägenhet i underbar stil. En ljus tvåa med öppen spis, högt i tak och harmoniska färger. Ett hem i genomgående fint skick med bevarade originaldetaljer som genomtänkta förvaringslösningar.  

Här finns ett rymligt och härligt vardagsrum samt ett fräscht, yteffektivt och välplanerat kök. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är litet men funktionellt och praktiskt.

Brf Jönköping Fogen 4 är en välskött och nybildad förening med goda hyresintäkter och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och cykelrum. I månadsavgiften om 3260 kronor ingår tv med stort kanalutbud, källarförråd, vindsförråd, el, vatten och värme.

Här bor du sjönära och familjevänligt med närhet till bland annat bra kommunikationer, lekplatser, rofyllda grönområden och vackra promenadstråk. Vätterstranden ligger precis runt hörnet, Liljeholmsparken en kort promenad bort och Jönköpings stadskärna når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Liljeholmen!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och lättmöblerad hall med klädhängare och inbyggda garderober. Hallen har ljusa väggar och plastmatta (bör finnas plankgolv under).

Kök
Ett fräscht, yteffektivt och välplanerat kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett rymligt och härligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv. Vacker öppen spis som ej är i bruk.

Sovrum
Från hallen når du detta sovrum, som är väl tilltaget. Ljusa väggar och plastmatta.

Badrum
Ett litet men funktionellt och praktiskt badrum med badkar, badrumsskåp och toalett. Våtrumsmatta och kaklade väggar.

Balkong
Solig och mysig balkong med eftermiddagssol och härlig kvällssol. Här har man utsikt mot grannhuset. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar 416974-deklaration.pdf Stadgar fogen4 Jönköping.pdf 8979_ÅR_2017 Fogen4.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 61 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

7

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1939
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Jönköping Fogen 4
Organisationsnummer: 769633-8578
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

TV

Grundutbudet av TV-kanaler via comhem ingår i avgiften.

Internet

Comhem och fiber. Tecknas separat.

Månadsavgift

Avgift: 3 260 SEK / mån
inkl värme, vatten och grundutbud på TV-kanaler

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.50050 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även gemensamma ytor såsom cykelförråd och nyrenoverad tvättstuga med torkrum, två tvättmaskiner och en torktumlare. I tvättstugan kan medlemmarna boka tid enligt separat bokningssystem.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy