Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 950 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kilallén 2, Liljeholmen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
4 033 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor tvåa på bästa läge!

Varmt välkomna till denna generösa tvåa om 66 kvadrat på ett av Liljeholmens bästa lägen. På våning 3 tar Ni bekvämt hissen upp och välkomnas av en lägenhet som genomgått en totalrenovering under senaste åren. Praktiskt hall med avhängning och anslutning till en stor klädkammare för optimal förvaring. Stort och ljust kök med vita luckor, snygg bänkskiva i kompositmaterial och svart stänkskydd i kakel. Bra arbetsytor och ett kök där hela sällskapet kan vara med och skapa magi. Lägenheten är välplanerad och rummen har bra storlek och lättmöblerade ytor. Inglasad balkong med Vätterutsikt i västerläge så Ni kan njuta av solen hela kvällen.

Här har Ni Vätterstranden på andra sidan vägen och Liljeholmsparken ett stenkast åt andra hållet. Nära till både restauranger, matbutiker och Asecs center.

Beskrivning

HALL
Stilfull och välkomnande hall med bra avhängning och direkt anslutning till en praktiskt klädkammare med Elfa hyllsystem.

KÖK
Modernt och stilrent kök med vita luckor och svart stänkskydd i kakel. Inbyggd ugn och kombi-ugn i rostfritt utförande och integrerad diskmaskin, kyl och frys. Bra förvaring och goda arbetsytor samt plats för matbord med stolar.

BADRUM
Smakfullt renoverat badrum med stora vita kakelplattor på väggarna och snygga gråsvarta klinkerplattor på golvet. Bra förvaring i form av väggfasta skåp och en stor duschhörna med en fast glasvägg i klarglas. Förberett för tvättmaskin med el och vatten.

SOVRUM
Bra storlek med gott om plats för dubbelsäng med möblemang. En stor garderob slukar det mesta i klädväg och det finns ytterligare plats för byrå eller liknande förvaring.

VARDAGSRUM
Ljust och fräscht vardagsrum med plats för en stor soffgrupp och matsalsbord. Utgång till den härliga balkongen i väst, inglasningen gör att Ni får ett extra rum under sommarhalvåret. Balkongen är väl tilltagen och är lättmöblerad så hela sällskapet får plats att njuta av kvällssolen.

Dokument (pdf)

Planritningar 55 Fakiren Stadgar.pdf 55 Fakiren 2018 Å.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 66 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1989

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Fakiren
Organisationsnummer: 716403-4428
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 81
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 81 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Östra Storgatan 132-138, Bomgatan 1 samt Kilallén 2-4. Bygnaderna är uppförda 1987-1988

Föreningens renoveringar

De senaste åren har bland annat följande utförts:
Nya lås/portanordningar
OVK-besiktning
Ny belysning
Ny fiberkabel
Tidigare fastighetsförråd har tagits bort och skapat ytterligare garageplats
Renovering av föreningens gemensamma bastu (2017).
Renovering av bastu/dusch.
Övernattningsrum är renoverat.
Under 2018 har takrenovering utförts. Dessutom har föreningen valt att installera solceller vilket kommer bespara ungefär 1/3 av föreningens föreningens kostnader för el.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 109 /per kvm (atemp) och år

TV

Fiber är indraget i huset. Finns även via antennkabel.

Internet

Fiber är indraget i huset. Bredbandet tecknas separat.

Månadsavgift

Avgift: 4 033 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Föreningens innergård är i två nivåer. På den övre nivån har föreningen gemensamma utemöbler - vilket också finns på den nedre nivån. Den nedre nivån innefatta ävenr en gräsmatta.Föreningens fastighetsskötare sköter grönområdena. Den ekonomiska förvaltningen sköts av AB Jönköpingsbostäder.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.12900 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1164 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Inglasad balkong.

Bilplats

Det finns 31 garageplatser, 350 kr/månaden. Till garaget är det separat kö. 11 parkeringsplatser, 200 kr/mån. Till parkeringarna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett förråd samt tillgång till tvättstuga, bastu och cykelrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy