Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 600 000 SEK / accepterat pris/bud
Adress
Stämmarsundsvägen 3, Blidö, Blidö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
3 616 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bekvämt och charmigt boende i skärgårdsmiljö med natur och hav runt knuten på Blidö!
Ljus lägenhet om 3 rum och kök med två balkonger, den största av dem ligger i fint söderläge med lite sjöglimt och den andra i västerläge. Detta gör att du därmed ges möjlighet till sol hela dagen. Funktionellt och fullutrustat kök med gott om plats för matbord med alternativa möbleringar. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Två rymliga sovrum samt helkaklat duschrum med egen tvättmaskin, golvvärme och takfönster.
Till föreningen finns gemensamma gräsytor och sittgrupper där du kan ta del av utsikten mot Stämmarsund och Blidösund.
Lägenheten har två vindsförråd som nås inifrån lägenheten och den ligger två trappor upp.
Stämmarsundsvägen har även en biograf som visar bio, har utställningar och musikevenemang ibland.
100 m till Stämmarsund brygga som vanligtvis trafikeras av skärgårdsbåtarna och ca 100 m till Blidö hamnkrog med vandrarhem. På en kvarts promenad eller ca 1,5 km nås Ica Blidö som har ett bra utbud av matvaror och är även ombud för bland annat systembolaget och Apotek. Busshållplats finns ca 50 m från huset med förbindelser till Norrtälje där du kan ta dig vidare till Stockholm och Uppsala.

Beskrivning

Välkommen in i detta trivsamma boende.
Genomgående i lägenheten är det ekparkett och vitmålade väggar och tak.
I hallen finns plats för avhängning och mindre möblemang.

Rymligt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Utgång till stor balkong i söderläge och även en mindre balkong i västerläge. Här finns också ett stort förråd/klädkammare.

Köket är fullutrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Svarta bänkskivor med vitt falsat kakel ovanför och köksinredningen är vit.
Helkaklat duschrum med golvvärme,tvättmaskin, rymlig handfatskommod med spegel ovanför. Vitt kakel och granitfärgat klinkers samt ett takfönster och ett högskåp för förvaring.

Sovrum 1 med plats för dubbelsäng och takfönster. Bakom ena väggen finns kattvinden vilket gör det möjligt att öppna upp och göra exempelvis garderob.

Sovrum 2 med ingång till stor kattvind och fönster mot söder.

Dokument (pdf)

Stadgar.pdf ÅRS REDOVISNING_2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrtälje kommun.

Storlek

Boarea 80 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
På andra våningen och högst upp i huset. Den nås med fyra halvtrappor. Utanför ytterdörren finns plats att nyttja med exempelvis en mindre sittmöbel.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Stämmarsund
Organisationsnummer: 769615-3035
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 10 bostadsrättslägenheter.

Vatten och avlopp fås via Björnudden Stämmarsund Samf.förening.

Parkering: 1 parkering finns till varje lägenhet.

TV och bredband: Fiber via Telia

Internet

Fiber via Telia

Månadsavgift

Avgift: 3 616 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 10.87 %

Uteplats

Rymlig och fin balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet. Lägenheten har också en balkong i västerläge, även den nås från vardagsrummet.

Bilplats

Parkering finns utanför huset och ingår i månadsavgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy