Länk kopierad!

Visningar

sön 21 jul 12:00 - 12:45

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK
Adress
Vildrosgatan 77, Vasatorps Trädgård, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
4 110 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu kan vi erbjuda denna fantastiska bostadsrätt, uppförd 2017 i omtyckta Vasatorp. Bostaden fördelar sina 72 kvm på tre rum och kök, med en öppen och social planlösning. Kvadratsmart planerad med genomtänkta ytor, och gott om förvaringsutrymme i form av klädkammare och garderober.

Bostaden är modern med bibehållen öppenhet där vardagsrum och kök bildar en gemensam yta med en härlig rymd. I anslutning till vardagsrummet finner vi den stora balkongen som man kan avnjuta fina sommardagar på.

Master-bedroom rymmer dubbelsäng, sängbord samt eventuellt annat tänkbart sovrumsmöblemang.

Här finner vi även ett stort sovrum som lämpar sig för kontor, gästrum eller sovrum.

Invändigt finner vi ett genomgående laminatgolv, slätspacklade och vitmålade väggar och fina val av innerdörrar. Riktigt arbetsvänligt kök med plats för större matbord för ca 4-6 personer samt ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Här bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Filborna Arena, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd och med buss tar vi oss till centrum på mindre än 15 minuter. Sammantaget en perfekt bostadsrätt med hög standard, utmärkt för köparen med högra krav.

Välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnande entré med avhängning direkt på väster sida. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade. På golvet vilar ett genomgående laminatgolv som sträcker sig i hela bostaden.

KÖK
Riktigt fint kök från 2017. Integrerade vitvaror. Ljusa högglansskåp, ljus bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Utrustning: kyl, frys, diskmaskin, ugn, micro, häll och designköksfläkt. Matplats för 4-6 personer. I övrigt har köket stora förvaringsutrymmen.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger vardagsrummet öppet mot matplats. Socialt och modern disponering. Möblera med soffgrupp och skapa ett sammanhängande stort allrum med köket. Från vardagsrummet når vi balkongen i nordvästläge. På sommaren skapas det magisk stämning med fina avnjutningskvällar.

MASTER-BEDROOM
Stort sovrum med plats för större säng samt annat tänkbart rumsmöblemang. Installerade skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2
Perfekt sovrum, gästrum eller kontorsrum. Rymmer säng, sängbord samt förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Badrum från 2017. Helkaklat badrum med fina materialval. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, vask med underskåp, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och spegel.

BALKONG
Härligt extrarum stora delar av året. Möblera med soffgrupp eller större bord med stolar. Finns markis.

Bostadsfakta

Kommun

HELSINGBORG KANELROSEN 1, Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Filborna.

Storlek

Boarea 72 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
En trappa upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: BRF BoKlok Rosen i Helsingborg
Organisationsnummer: 769631-4900
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till stadsnät.

Internet

Ansluten till stadsnät.

Månadsavgift

Avgift: 4 110 SEK / mån
ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.04300 %
Andel av årsavgiften: 3.04000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor balkong i nordvästläge.

Bilplats

P-plats. 100kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy