Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Linnégatan 29, Limhamn
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77.5 kvm
Avgift
4 450 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och stilren trerummare på ett attraktivt och havsnära läge!

Varmt välkommen till denna fina tre rummare på ett centralt läge på Limhamn! Lägenheten är ljus, stilren, fin, lättmöblerade rum och sociala ytor. Här finns ett rymligt, socialt och mysigt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, samt ett fint och praktiskt kök. Två härliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett fint helkaklat badrum!

Här bor du på ett av Limhamn centrums trevligaste lägen - bara ett stenkast från Limhamns torg! Med en kort promenad når du Småbåtshamnen och Limhamns Fiskrökeri och inom några minuter på cykel är du vid Hyllie eller ribban. Bostaden har nära till matbutiker, caféer, skolor och kollektivtrafik!

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor, trevlig och praktisk hall med inbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Hallen har vita väggar och parkettgolv.

KÖK
Ett fint och praktiskt kök utrustat med kyl, frys (Cylinda) spis, ugn (Electrolux) diskmaskin och en köksfläkt. Bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor.

VARDAGSRUM
Ett rymligt, socialt och mysigt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Här finner du ett fint, ljust och rogivande sovrum med plats för garderob. Rummet har parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2
Ett stort och mysigt sovrum med plats för stor säng och plats för garderob. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM
Ett funktionellt badrum med toalett, dusch, förvaringsskåp och handfat. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

BALKONG
Stor, charmig och mysig balkong med eftermiddagssol. Finns bra med plats för utemöbler. Här har man utsikt mot gatan och grannhuset. Balkongen nås via vardagsrummet.

MATRUM
Mellan vardagsrummet och köket hittar du ett socialt och väl tilltaget matrum med plats för större matgrupp. Parkettgolv och vita väggar.

Dokument (pdf)

909852-deklaration.pdf Hackspetten 10 stadgar 2011 version 5.pdf Hackspetten 10 3432_stämma 190516 ÅR 181231.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Hackspetten 10 1, Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Limhamn.

Storlek

Boarea 77.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Ventilationsinspektion: 2019-01-21

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Hackspetten 10
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1
Antal lägenheter: 12
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Förhandlar om att sätta in fibernät samt renovering i tvättstugan.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 145 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-01-21

TV

Kabel-tv via Com Hem

Internet

Bredband via Telia

Månadsavgift

Avgift: 4 450 SEK / mån
Ink. Värme, vatten, kabel-TV
(Com Hem) och bredband (Telia).

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 12.27907 %
Andel av årsavgiften: 12.27907 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i västerläge!

Bilplats

Föreningen äger 10 parkeringsplatser med en avgift på 350:-/mån. Separat kö tillämpas. Finns gratis parkering i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy