Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Katarina bangata 59C, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
2 449 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med högt läge i huset. Här finns ett trivsamt och lättmöblerat rum med ett vackert fönsterparti. Det är även från detta rum som den trivsamma balkongen nås. Smakfullt renoverat kök och sovrum med förvaringsmöjligheter. Fräscht rymligt badrum med kaklade väggar och klinkers på golvet.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.71%.

Församling

Sofia.

Storlek

Boarea 36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

22

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1933

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vitbetan 36C
Organisationsnummer: 769611-9457
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 22
Antal lägenheter: 32
Antal lokaler: 0

Föreningen Brf Vitbetan 36C köpte fastigheten 2005 efter en omfattande renovering av fastigheten som således är i gott skick. På senare år har föreningen installerat gemensamt bredband via Ownit och byggt balkonger. Föreningen äger marken och består av 32 lägenheter, två gårdar (en framför och en bakom huset) samt 3 st parkeringsplatser invid utfarten vid Katarina Bangata som föreningen hyr ut.

Eftersom att föreningen genomgick en större renovering, inklusive stambyte, vid ombildningen (2005) har därför inga större reparations- och underhållsarbeten gjorts de senaste åren. Det finns i dagsläget ingen större planerad renovering eller ändring av månadsavgiften.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2010-11-01

Månadsavgift

Avgift: 2 449 SEK / mån
Obligatorskt tillägg för balkong tillkommer med 50 kr/månaden.

Driftskostnad

501 SEK varav:
Försäkring: 170 SEK
Elektricitet: 331 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy