Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 700 000 SEK
Adress
Fjällstigen 10 A, Klockarfjället, Vemdalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
124 kvm
Avgift
3 376 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Timrad mäklarfavorit med stil och klass.

Välkommen upp på klockarfjället till fantastiska brf Fjällstigen och lägenheterna som lever upp till de allra högst ställda förväntningarna. Det timrade hantverket är här konst och materialvalen gör dej lycklig. De kraftiga mörka timmerstockarna är genomgående och var knut är excellent. Taket är genuint torvtak som naturligt smälter in i de omgivande branterna. Insidan av taket är öppet till nocken och vilar på synliga och robusta timmerstockar. Höjden, både inne och ute, speglar atmosfären av vidder som vi älskar med fjällen. Utsikten är magnifik med fjäll och dal och om du så spenderade dit liv här skulle du inte se dig mätt eller tröttna. Köket är välintegrerat med högklassiga vitvaror och i öppen planlösning mot allrummet. Braskamin i husets mitt. På övervåningen finner du två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng samt ett badrum med dusch.
En trappa ned fortsätter studien i elegans på fjällmanér.
Här finns ytterligare två sovrum, ett badrum, tvätt/teknikrum, en rymlig hall och en relax med bastu. Relaxen är klädd i naturschiffer med stänk av guld och wowkänsla.

Husen ligger på bekvämt ski in/outläge och längspår i närheten.

Välkommen hem till en helt ny klassiker, välkommen till Fjällstigen!

Lägenheten på bilderna är Klockarfjällsvägen 211 A, identisk med Fjällstigen 10B. Möblerna ingår inte, men möbelpaket finns att köpa frå Möbelmästarna i Härjedalen. I dag finns två lägenheter kvar att upplåta; Fjällstigen 8A och 10B.

Kontakta mäklaren för med information och för att anmäla dig till visning.

Beskrivning

Entré från husets sida in i en stor hall. Till höger finner du ett sovrum med utsikt mot husets framsida. Rakt fram från hallen ligger ett sovrum, också det med utsikt mot husets framsida. På vänster sida från hallen ligger badrum/SPA med bastu, en WC och teknikrummet.
En trappa med vackert snidat räcke leder upp till lägenhetens övre plan. Du kliver rakt in i den luftiga storstugan som har ryggåstak och fantastisk utsikt både ner över Klockarfjället samt åt husets sida och baksida. Allrummet har spröjsade altandörrar både till balkongen på husets framsida samt till den på husets kortsida. Köket är rymligt och fullt utrustat, arbetsytorna har gott om ljusinsläpp via stora fönster mot husets baksida.
Från storstugan når du ytterligare två sovrum med fönster och utsikt mot husets fram respektive baksida. Här finns givetvis även ett badrum/WC.
Träpanelerna i huset utgörs av breda, rustika, okantade brädor.
Hall
Hall med gott om avhänging samt torkskåp i teknikrummet. Naturskiffer på golvet, träpanel på två av väggarna, vitmålad puts på de två andra. Grålaserad träpanel i taket.
Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng, fönster med utsikt mot husets framsida. Naturskiffer på golvet, träpanel på två av väggarna, vitmålad puts på de två andra. Grålaserad träpanel i taket.
Sovrum 2 / extra allrum
Sovrum med plats för dubbelsäng eller soffgrupp och tv, fönster med utsikt mot husets framsida. Rustikt laminatgolv på golvet, träpanel på två av väggarna, vitmålad puts på de två andra. Grålaserad träpanel i taket.
Spa
Spa med bastu, dusch, dubbla handfat i natursten. Skiffer på golvet. En av väggarna är klädd med naturskiffer, resterande med kakel samt vitmålad puts. Grålaserad träpanel i taket.
WC
WC med naturskiffer på golvet, kakel på väggarna och grålaserad träpanel i taket. WC, dusch, handfat i natursten samt handukstork.
Storstuga
Luftig storstuga och kök i öppen planlösning med öppet upp till nock. Fönster i tre riktningar samt altandörrar till balkongerna på framsidan och sidan av huset. Naturskiffer på golvet, brunlaserade timmerväggar.
Sovrum 3
Sovrum med plats för våningssäng, fönster med utsikt mot husets framsida. Rustikt laminatgolv på golvet, träpanel på väggarna. Snedtak med hög takhöjd, grålaserad träpanel i taket.
Sovrum 4
Sovrum med plats för dubbelsäng, fönster med utsikt mot baksida framsida. Rustikt laminatgolv på golvet, träpanel på väggarna. Snedtak med hög takhöjd, grålaserad träpanel i taket.

Dokument (pdf)

Stadgar.pdf Ekonomisk plan.pdf Möbeloffert Möbelmästarna.pdf

Bostadsfakta

Kommun

VEMDALENS KYRKBY 78:27, Härjedalen kommun.

Storlek

Boarea 124 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

202

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: 1 plan i souterräng
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: BRF Fjällstigen
Organisationsnummer: 769633-3835
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 202
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Behövs ej

Internet

Fiber är fördraget. Köparen står för anskaffningskostnaden.

Månadsavgift

Avgift: 3 376 SEK / mån
I månadsavgiften ingår vatten/avlopp, vägavgift & renhållning. Tillkommer kostnad för el & värme. Varje lägenhetsägare tecknar eget elabonnemang.

Driftskostnad

1 500 SEK varav:
Elektricitet: 1 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 12.50000 %

Uteplats

Två balkonger på övre plan, en på framsidan och en på kortsidan av lägenheten.

Bilplats

Parkering i anslutning till entrén på nedre plan.

Närområde

Allmänt om området: Varmt välkommen till genuina, natursköna och aktiva Vemdalen! Det som sammanfattas under namnet Vemdalen är inte mindre än fyra skidanläggningar, var och en med sin egen stil. Du tar dig enkelt mellan de olika områdena. På vintern har alla med ski pass på minst 6 dagar fri tillgång till snöpendeln som går från morgon till kväll mellan de olika anläggningarna.
Vemdalsfjällen har utvecklats till Sveriges tredje största skidort under de senaste åren. Våra gäster återvänder hit, fler och fler upptäcker Vemdalen varje år. Vårt gynnsamma inlandsklimat och höga höjd över havet i kombination med välutvecklat och modernt snösystem gör att Vemdalen erbjuder riktigt god snötillgång och tidig säsongsstart.
Skidorten har det senaste decenniet försetts med inte mindre än tio nya expressliftar. I anläggningen erbjuds sammanlagt 35 liftar och 58 nedfarter inom en radie på 4 mil! I Vemdalens skipass ingår samtliga skidområden.
Vemdalsfjällen erbjuder dessutom mycket mer än bara högklassig utförsåkning. Under vinterhalvåret kan man exempelvis prova på isklättring, skoterturer, hundspann och slädturer. Vemdalen erbjuder även 70 km längdspår för klassiskt och skate i fjällmiljö. Varje område har en egen spårcentral men allt är ihopknutet så det är möjligt att ta sig från Klövsjöfjäll ända till Björnrike på längdskidor!
Vill du hellre träna inomhus finns det gym och även instruktörsledda pass, bland annat yoga och Soma.
Barmarkssäsongen bjuder även det på rikt friluftsliv med fiske, vandringar, ridning, cykelleder, paddling, jakt med mera. Området erbjuder även två golfbanor, en i Hede med utsikt över Ljusnan och Sonfjället och en andra i Klövsjö med bana i härlig fjällmiljö.
Våra områden:
Vemdalsskalet är den största anläggningen med fyra bekväma 6-stols expressliftar. Här bjuds varierad åkning för hela familjen. Hovdefjället har åkning i alla svårhetsgrader. Här finns drygt 20 nedfarter för alla. Även här finns det ett barnland med en säker expresslift för de minsta och det även möjlighet till barnpassning. Det finns ett torg på Vemdalsskalet med en genuin fjällkänsla. Här finner du restauranger och nöjen samt butiker.
Fortsätter du förbi Vemdalens by som även den har utbud av restauranter, butiker och skiduthyrning etc. kommer du mot Björnrike, som kan stoltsera med Sveriges längsta sittlift! Uppe på toppen har du en fantastisk utsikt över fjällen som i sig är en upplevelse. Björnrike har riktigt långa fina backar för alla att njuta av; bredvid ett tuffare alternativ finns alltid ett lättsammare alternativ.
Klövsjöfjäll har länge kallats skidåkarens by, här finns svarta pister med dignitet på rad. Men under senare år har anläggningen utvecklats och nu finns här ett bredare utbud med Vallesbana, Valles skogsbana och miniland. Högst uppe på fjället, flaket finns snäll åkning för alla samt en park. Du kommer upp på toppen med KlövsjöExpress eller bil. Du kan också komma hit med hjälp av släpliften som sammankopplar Klövsjöanläggningen med Storhogna. På toppen finns längdcentral för riktigt fin längdåkning i fjällmiljö. Nere på byn finns även ett elljusspår. Klövsjö by har flera trevliga restauranter och eget ölbryggeri och stenugnsbageri. På sommaren kan du fiska och paddla i sjön som ligger i dalen mellan byn och anläggningen.
I Storhogna, som ligger nästgårds, finns barnvänlig åkning och fantastiska vyer. Här finns även Storhogna Spa och det nya M-huset med bowling, mat, gym och butiker. Storhogna är något för dig som vill njuta alla årstider och har en faiblesse för svenska fjällen och dess lugn men även vill njuta av god mat, spa eller behandlingar. Du har en bekväm access rakt upp på kalfjället där du om sommaren kan vandra, på hösten plocka hjortron och om vintern åka skidor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy