Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK
Adress
Ängsnäsvägen 7, Huddinge - Hörningsnäs, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
2 860 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt läge - hög standard - låg avgift!

Låt mig stolt presentera denna fräscha och välrenoverade lägenhet på Ängsnäsvägen 7! Här tillhör man föreningen Klockarbacken 8 som erbjuder låg avgift, flera gemensamma utrymmen och har gjort majoriteten av de stora renoveringarna! Endast en kort promenad tar dig till Huddinge centrum som erbjuder ett brett utbud av service och butiker samt ett gott kommunikationsnät med pendeltågsanslutning mot Stockholm C och Södertälje samt busslinjer till övriga Huddinge.

Lägenheten inrymmer 57 väldisponerade kvadratmeter. Vi finner en stor och ljus hall med ljust stengolv som löper vidare genom kök och vardagsrum. Köket är renoverat 2014 och erbjuder all nödvändig utrustning i ett stilrent utförande, här finns dessutom plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med ett attraktivt hörnläge vilket ger ljusinsläpp från två väderstreck. Vidare finner vi ett mysigt sovrum med god förvaring samt ett stambytt badrum med tvättmaskin.

Sammanfattningsvis har vi här en fräsch och välplanerad 2:a med låg avgift och gångavstånd till Huddinge centrum!

Beskrivning

--Hall
Ljus och öppen hall med avhängningsplats, vitt stengolv som löper vidare i kök och vardagsrum (nylagt 2014). Ljust tapetserade väggar.

--Kök
Direkt på högerhanden finner vi ett praktiskt kök i stilrent utförande renoverat 2014. Träfärgade skåpluckor, ljus diskbänk med mönstrat kakel ovan som stänkskydd. Här finns även matplats för 4-6 pers.
Maskinparken utgörs av:
-Fullstor kyl & Fullstor frys
-Integrerad diskmaskin
-Mikrougn & ugn
-Induktionshäll

--Vardagsrum
Stor vardagsrum i hörnläge med ljusinsläpp från två väderstreck. Det ljusa stengolvet löper vidare in från hall och kök. Väggarna är ljust tapetserade och i taket sitter en ljusarmatur med spotlights.

--Badrum
Stambytt badrum med tvättmaskin, duschplats, handfat, wc och vädringsfönster.

--Sovrum
I lugnt läge mot husets baksida finner vi detta väldisponerade sovrum med flertalet garderober för god förvaring. Linoleumgolv och tapetserade väggar i ljusa toner.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning_2018.pdf Stadgar_2009-06-02.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 57 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

155

Våning / hiss

Entréplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1954
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klockarbacken 8
Organisationsnummer: 769620-1958
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 155
Antal lägenheter: 176
Antal lokaler: 6

Bostadsrättsföreningen Klockarbacken 8 bildades år 2009 och förvärvade i samband med det fastigheten Huddinge Klockarbacken 8. Föreningen består av charmiga 50-tals byggnader belägna på Förrådsvägen 21-25, Hörningsvägen 28-36 och Ängsnäsvägen 1-9, 2-6. Föreningen består av 5 huskroppar med 176 lägenheter varav 162 upplåts med bostadsrätt. Resterande 14 lägenheter upplåts med hyresrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Föreningen har en hemsida där man kan läsa om aktuella händelser, förenings historia samt ladda ner informationsblad. Besök den på: www.brfklockarbacken8.se

Föreningens ekonomi

Föreningen har i dagsläget inte beslutat om någon avgiftsförändring.

Föreningens renoveringar

Planerade renoveringar:
2020 - Fönsterbyte
Genomförda renoveringar
2028 - Stamspolning
2015 - Förbättrad dränering av mark på Ängsnäsvägen
2014 - Utökning av parkeringsplatser
2013 - Renovering av tak, fasad.
2011 - Nya tvättmaskiner i tvättstugorna
2009 - Installation av ett nytt ventilationssystem
2009 - Stambyte V/A och Elinstallationer

TV

Grundutbud ingår i avgiften

Internet

Bredband om 100Mbit/s ingår i avgiften. Telenor är leverantör.

Månadsavgift

Avgift: 2 860 SEK / mån
I avgiften ingår: Värme, vatten, lägenhetsförråd, bostadsrättstillägg, tv och bredband.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Observera att driftkostnader är individuella och kan variera beroende på avtal och användning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.69692 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1168 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Lägenheten:
2014: Totalrenovering kök & hall, inklusive golv. Nya innerdörrar sovrum & badrum. Nytt golv vardagsrum samt ny takbelysning. Nytt tvättställsskåp och spegel i badrummet.

Bilplats

79 parkeringsplatser för bil och 4 för motorcykel. Separat kö. Besöksparkering finns mot en avgift.

Avgiftsbelagda platser finns för besökande på Ängsnäsvägen.

Grannföreningen Klockarbacken 9 kan även kontaktas vid behov för eventuell hyra av parkering.

Övriga utrymmen

Vindsförråd samt mindre matkällarförråd finns tillhörande lägenheten. Föreningen har även en samlingslokal som finns tillgänglig på Ängsnäsvägen 3-5 (källarplan) samt cykelförråd, tvättstuga, hobbyrum och barnvagnsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy