Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37.9 kvm, biarea 6.6 kvm
Avgift
2 206 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Fantastisk 1,5:a med ca 3,85 m i takhöjd!

Välkomna till Vallastaden och denna inflyttningsklara 1,5:a med sovloft. Bostaden har en totalyta om ca 44,5 kvm (37,9 + 6,6 kvm). Lägenheten kan enkelt göras om till en liten tvåa med sovloft om så önskas. I bostaden finns kök och vardagsrum i öppen planlösning med en fantastisk takhöjd om ca 3,85 m och ett stort ljusinsläpp med en fönsterhöjd om ca 2,80 m. Lägenheten har en mycket välplanerad planlösning i vinkel som ger plats för en arbetshörna under sovloftet. Loftet nås med stege från vardagsrummet. Till detta finns även ett kaklat duschrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hela bostaden präglas av gedigna och påkostade materialval. Högst upp i huset finns även en gemensam vinterträdgård och takterrass som delas med alla boenden i huset. Takterrassen är belägen i härligt västerläge med kvällssol.

Brf Delfinen ligger i Linköpings nyaste stadsdel Vallastaden. Detta är ett kvarter som består av ett flertal trähus, däribland vårt hus. Här möts det genuina naturliga materialet från våra nordiska skogar, från fasad in till stomme, det nya moderna sättet att bygga traditionellt och miljömässigt hållbart. Den unika arkitekturen hos Delfinen är på samma gång lekfull som elegant sober och fasadens olika fasningar framhäver byggnadens format och ger huset en karaktär man lägger märke till.

Delfinen ligger i kvarterets mitt, granne med Felleshuset (kommer börja byggas framöver) - den sociala knutpunkten i samfälligheten - och de gemensamma ytorna som öppnar upp för olika möten.

I närheten finns många fina promenadstråk, Valla fritidsområde med djur och en egen nyanlagd park med odlingsmöjligheter. Inom kilometern hittar du ett köpcentrum under uppbyggnad, där du idag har Citygross, Apotek, Systembolag och restaurang. Linköpings citykärna ligger på cykelavstånd. Du behöver alltså inte ha bil om du inte måste, vilket är en av grundtankarna kring Vallastaden.

Inflyttning kan ske direkt. Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy