Länk kopierad!
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 910 000 SEK

Visningar

ons 24 jul 17:00 - 17:45
Bokning sker via hemsida eller genom att kontakta mäklare

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
750 000 SEK / Utgångpris
Adress
Hospitalsgatan 41, Centralt, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37.5 kvm
Avgift
2 134 SEK / mån
Rum
1 rum

''Ett enkelt liv i city"

Välkomna till denna kvadratsmarta lägenhet med närhet till allt. Här ges chansen att förvärva ett trevligt boende till en låg månadskostnad om 2134 kr/mån. Denna lägenhet är för dig som vill bo på behagligt avstånd till det mesta, men samtidigt inte vill ge upp lugnet som kommer med att bo högst upp i huset i ett lugnt område.

Bra förvaring, en trevlig planlösning och ett bra läge skapar fina förutsättningar oavsett vart du befinner dig i livet. Första lägenheten? En mellanlandning? Eller för dig som insett att du inte behöver större? Oavsett vart du befinner dig så kommer du att trivas i denna etta om 37,5 kvm på fjärde våningen!

Då behovet av renovering är obefintligt så kan du med gott samvete slappna av och njuta av närheten till uteliv, grönområden och lugnet på föreningens innergård eller gemensamma balkong. Med närhet till både universitet, spårvagn och centralstation, är det enkelt att bo vare sig du studerar/jobbar i centrala Norrköping, i utkanten eller i exempelvis Linköping eller i Stockholm. Campusbussen till Linköping avgår från Söder Tull drygt 10 minuters gångväg från adressen.

Lägenhetens planlösning bidrar till ett lekfullt hem där moderniteten och hemtrevnad får stå i fokus. Det moderna köket mynnar ut i matplatsen som övergår i vardagsrum. Låt matplatsen utgöra den naturliga gränsen mellan jobb och avslappning eller låt nytta och nöja förenas i en hemtrevlig oordning i hemmets mittpunkt.

Med en utomordentlig föreningsekonomi kan du sova gott även om räntorna skulle gå upp.

Välkommen hem.

Beskrivning

Kliv in i den stenlagda hallen och häng av dig kläderna på den hängaren.

Hallen har ljusa väggar och ett mörkt golv. I hallen finns det två garderober.

Badrummet går i vitt, grått och svart. Klinkergolv och kakel. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, dusch, WC, handfat och spegelskåp. Det finns även golvvärme.

Köket renoverades 2014 och går i vitt och grått och är delvis kaklat. Köket är utrustat med ugn/spis, fläkt, kyl/frys (2015) och diskho. Väggarna är ljusa och golvet är ett laminatgolv Gott om förvaring finns i lådor fullstora skåp och överskåp/underskåp.

Vardagsrummet går ihop med köket. Golvet är detsamma som i kök dvs. ett laminatgolv. Fönster som vetter mot söder ger rummet ljus.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Danzig 19, Norrköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Norrköpings S:t Olof.

Storlek

Boarea 37.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

24

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1943
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Danzig 19
Organisationsnummer: 725000-0796
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 24
Antal lägenheter: 23
Antal lokaler: 0

Föreningen diskuterar relining av avloppsrör under fastigheten men inget är bestämt.

Parkering: Boendeparkering tillämpas i området. F.n 250:-/mån

Gemensamma utrymmen: I källarplanet finns det tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare, centrifug, torkrum, mangelrum samt cykelrum.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 122 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-04-09

TV

TV-antenn.

Internet

Bredband via Telenor.

Månadsavgift

Avgift: 2 134 SEK / mån
Gemensamt värme, vatten, TV via antenn (grundutbud) samt elabonnemang, elförbrukning interndebiteras.

Gårdsplats/innergård

Det finns soprum på gården.

Driftskostnad

216 SEK varav:
Försäkring: 141 SEK
Elektricitet: 75 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.59000 %
Andel av årsavgiften: 3.71000 %
Överlåtelseavgift: 900 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Takrenovering - 1983
El i byggnaden - 1992
El i lägenheter - 2007
Pålning av fastighet - 2007

Föreningen har diskuterat relining av avloppsrör. Men inget beslut har fattats.

Bilplats

Boendeparkering tillämpas i området. F.n 250:-/mån

Övriga utrymmen

I avgiften så ingår det ett vindsförråd och ett källarförråd.

I källarplanet finns det tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare, centrifug, torkrum, mangelrum samt cykelrum. På gården finns ett soprum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy