Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53.5 kvm
Avgift
2 717 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Niklas Wellmér
Ansvarig mäklare Niklas Wellmér

Öppen och optimalt planerad tvåa med stor, underbar och solig balkong

Välkommen till Ursvik och denna tvårummare om 53.5 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är öppen, optimalt planerad och erbjuder bland annat sociala ytor och härlig rymd - ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp, påkostade material och solig balkong i bästa söderläge.

Här finns ett ljust och öppet vardagsrum samt ett modernt, välplanerat kök med påkostade vitvaror såsom induktionshäll, ugn och micro från Electrolux. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är fint, smakfullt och rymligt. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd om ca 1,9x1,9 och takhöjd 3,37 cm, där finns också platsbyggda hyllor på väggen.

Riksbyggens Brf Gläntan i Syd är en trevlig och välskött förening med mycket god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar, föreningen erbjöd även medlemmarna en avgiftsfri månad i januari 2019. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig och välskött innergård, cykelrum, garage, platser med laddstolpar och soprum. I månadsavgiften om 2717 kronor ingår bredband (250/100 Mb/s), kallvatten, värme och källarförråd.

Det omgivande området utgör en knutpunkt i Ursvik. Här bor du alldeles intill mataffärer och kommunikationer och inom promenadavstånd finns Igelbäckens naturreservat och Aktivitetsparken samt Sundbyberg och Mall of Scandinavias utbud av shopping och restauranger. Ett nyproducerat bostadsområde där man tänkt på allt. Stockholm city når du med bil inom 15 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy