Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Månstorpsvägen 7, Tullingeberg, Tullinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
4 965 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor trea med milsvid utsikt

Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

Högst upp på Månstorpsvägen 7 finns denna rymliga trea (ursprungliga fyra), om totalt ca 84 kvm med balkong i bästa söderläge. För den som önskar kan de stora vardagsrummet delas av till ytterligare ett sovrum. I övrigt finns här två bra sovrum, duschrum, stort arbetskök och bra förvaring i klädkammare och källarförråd.

Stor och seriös förening med flera av de stora renoveringarna bakom sig. Bra läge på Tullingeberg med kort promenad till Tullingebergs centrum med närlivs, skönhetssalong, pizzeria med uteservering och busshållplats som tar dig till bl.a. Tullinge centrum med ytterligare utbud av butiker och service. Därifrån finns även pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 25 minuter. Med bilen är man snabbt ute på E4:an, eller Huddingevägen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare.

Beskrivning

HALL
Stor, möblerbar hall med mörkt klinkergolv och ljus, mönstrad tapet. Plats för hatthylla och ytterligare förvaring om så önskas. Hallen övergår i en möblerbar hall som ligger öppet mot vardagsrum och matplats.

SOVRUM
Från hallen når man ena sovrummet med ljusa tapeter och laminatgolv. Här finns plats för säng, skrivbord och byrå samt bra förvaring i inbyggda garderober.

BADRUM
Mittemot finns lägenhetens badrum, med våtrumsmatta och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med handfat, wc-stol, badkar med duscharmatur, samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns här plats för badrumsskåp om så önskas.

SOVRUM
Intill det tidigare sovrummet ligger ett något större sovrum, med plats för dubbelsäng, skrivbord och byrå och bra förvaring i tre inbyggda garderober. Laminatgolv och ljusa tapeter.

KLÄDKAMMARE
Mittemot finns en praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

KÖK
Rymligt arbetskök i ljusa färger med bänkskiva i ek och stänkskydd i form av färgat glas. Den maskinella utrustningen utgörs av spishäll (2019) och ugn (2019, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. I köket ryms även en mindre matplats för 2?3 personer.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Idag ryms här en eller flera matplatser, soffgrupp och arbetshörna om så önskas. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade i ljusa färger. I vardagsrummet finns två stora fönster samt balkongdörren som ger ett härligt ljusinsläpp in i lägenheten, och en häftig utsikt ut från lägenheten.

Övrigt

KOMMUNIKATIONER
Endast fem minuters gångväg från Tullingeberg finns Tullinge Station. Därifrån avgår pendeltåg mot Stockholm C (c:a 20 minuter), Södertörn (Flemmingsberg) (c:a 3 minuter) och Södertälje (c:a 20 minuter). Det avgår flertalet bussar mot bl.a. Tumba, Huddinge, Huddinge sjukhus, Fridhemsplan, Lida mm. (delvis upp från Tullingeberg men annars från Tullinge C).

BUTIKER OCH SERVICE
På Tullingeberg finns bl.a. en närbutik och restaurang/pizzeria. Medan Tullinge Centrum bland annat kan erbjuda medborgarkontor, bank, apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek och restauranger. Dessutom livsmedel, blommor, frisör, skomakeri/kem med mera.

Tumba Centrum är kommunens huvudcentrum. Här finns post, banker, apotek, systembolag, livsmedel, dammode, tyg, spel och tobak, kemtvätt, frisör, ur och optik, guldsmed, sportaffär, blommor, skor, skomakeri/nycklar, zoo, konditori, fotvård, restaurang och pizzeria med mera.

Bland övrig service kan nämnas bibliotek, konsthall, kommunalhus, församlingsexpedition, försäkringskassa, arbetsförmedling, polisstation och folktandvård.

FÖRSKOLOR, SKOLOR OCH FRITID
Det finns elva kommunala förskolor i Tullinge. De kommunala förskolorna är:
Castor, Grindstugan, Karlavagnen, Nyängsgården, Rodret, Römossen, Solliden, Stendal, Sörgården Trädgårdsstadsskolans förskola.
Områdets skolor heter Falkbergsskolan (skolår 6-9), Eklidskolan (förskoleklass - skolår 6), Parkhemskolan (förskoleklass - skolår-5), Tullingebergskolan (förskolekalss - skolår 6), Banslättskolan (förskoleklass - skolår 5). Höstterminen 2002 öppnade en nybyggd skola - Trädgårds- stadsskolan, Dymmmelkärrsvägen 33. Den nya skolan kommer att ha ca 600 elever i åldrarna 6-16 år. Fritidsgårdarna är Parkhemsgården och Tullinge fritidsgård. Det finns också ett bibliotek i centrum.
För de som är intresserade av olika fritidssysselsättningar finns det mycket att välja mellan. Till exempel: idrottsplats, fotbollsplan, konstfrusen isbana, motionsspår, motorsport, skjutbana, squash, flyg, boule, Stendalsbadet och
friluftsområdet Lida.

För de äldre finns dagcentralen Akvarellen. Ett äldreboende finns i Kärsdala.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration - Brf botkyrka.pdf BRF Stadgar Brf Botkyrka 2011.pdf BRF Årsredovisning 2018 - Brf Botkyrka.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Botkyrka kommun, Skattesats 33.41%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 84 kvm.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

122

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1958
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Botkyrka
Organisationsnummer: 712800-0655
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 122
Antal lägenheter: 159
Antal lokaler: 3

Brf Botkyrka har adresserna Tullingebergsvägen 2-6 samt Månstorpsvägen 1-13 i Tullinge. Föreningen omfattar 159 lägenheter som färdigställdes 1958.

Parkering: Föreningen har 78 parkeringsplatser, 26 garageplatser och 4 platser för MC. Kösystem tillämpas. Kostnad från 190 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har cykelförråd, 4 st tvättstugor och 2 st akuttvättstugor. En lokal för uthyrning för boende f.n. 200:-/dygn (max 50 personer) och ett övernattningsrum utan dusch och kokmöjligheter 100:-/dygn.

Föreningens ekonomi

Ingen planerad höjning under 2018 (avstämt med förening 11/1 2018)

Föreningens renoveringar

1993 - Stambyte
2012-2013 Byte av fönster och balkongdörrar samt portar
2018 OVK och ventilationsöversyn
Se årsredovisningar för mer information.
Inga större planerade renoveringar (avstämt med förening 11/1 2018)

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Ansluten till kabelnät via Telenor

Internet

Bredband via Telenor 250/100 Mbit. Ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 965 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.80866 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Nya tapeter i hall och sovrum. Nytt trägolv balkong. Ny toastol. Omlackering av garderober och innerdörrar.

Uteplats

Rymlig, möblerbar balkong i bästa solläge med häftig utsikt över närliggande bostadsområden och skog.

Övriga utrymmen

Två stycken källarförråd tillhör lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy