Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bokgatan 12, Ekhagen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
2 764 SEK / mån
Rum
1 rum

Stilren och optimal enrummare

Välkommen till Ekhagen och denna enrummare om 47 kvadratmeter som totalrenoverades 2013. Då ändrades planlösningen, nytt 2-stav ekparkett golv lades in i kök och hall och golvet slipades om i vardagsrummet. Vidare renoverades samtliga ytskikt (väggar,tak), trall på balkongen lades samt nya badrumsmöbler (spegel och kommod) monterades. Här finns ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum samt ett socialt och stilrent kök. Lägenheten har vidare ett stort förråd/walk-in-closet och ett badrum med exklusiv touch. Med ett högt läge på våning 5 ligger denna mycket fina lägenhet i modern och smakfull stil. Bostaden upplevs även som ljus och öppen vilket fönster i dubbla väderstreck medför. Något som inte bör tas för givet är balkongen där Ni garanterat kommer tillbringa många timmar på och avnjuta staden likt en målning. Här får Ni en fri vy över takåsar samt fri sikt över Jönköping och Vättern.

Riksbyggen Bostadsrättsförening Jönköpingshus Nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, parkeringsplats och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 2764 kronor ingår värme, vatten, grundutbud-TV.

Här på Ekhagen är det lätt att trivas och läget på Bokgatan är fenomenalt. Här bor du naturnära med Ekhagen centrum på bekvämt avstånd. Med buss eller en lite längre cykeltur når du med enkelhet Jönköping City. I området finns fina grönområden, vackra promenadstråk, idrottsanläggningar, lekplatser och bra kommunikationer - perfekt för dig som letar efter ditt första boende, studenten eller dig som älskar närhet till naturen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy