Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alphyddevägen 9, Alphyddan, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38.4 kvm
Avgift
2 257 SEK / mån
Rum
1 rum

Välplanerad med centralt läge

Välkommen hem till denna välplanerade etta som ligger i direkt närhet till Sickla Köpkvarter och Nackas bästa utbud av kommunikationer. Lägenheten bjuder på charm, ett rikligt ljusinsläpp och utmärkt förvaring. Stilrent kök med rymlig matplats. Vardagsrummet har ett charmigt burspråk och ligger liksom balkongen i sydostläge vilket ger generöst med soltimmar från morgon till en bit in på eftermiddagen. Även senare på dagen upplevs lägenheten som ljus tack vare sitt fria läge. Här bor du granne med naturen men med innerstan runt hörnet.

Attraktiv, stor och välskött förening. Föreningens medlemmar deponerar en relaxavdelning med bastu och bubbelpool som är belägen i samma hus som lägenheten. I huset finns även källlarförråd, hobbyrum och tre tvättstugor varav en är "drop-in". Attraktiva Alphyddan är beläget på ca 8-10 minuters restid med buss eller tåg till Slussen. Bussen går dygnet runt och de nås enkelt via trappor från Alphyddevägen. Under hösten 2017 har även tvärbanan blivit förlängd till Sickla och runt 2026-27 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka. Sickla köpkvarter ligger precis på andra sidan Värmdövägen där det återfinns flertalet butiker och restauranger men också stormarknad, gym, biosalong och anläggning för klättring. I Sickla finns även den populära Dieselverkstaden där det finns bibliotek, teater och hålls diverse musikevenemang. Nacka Forum ligger ett par minuters bilresa bort med stort utbud av butiker och restauranger.

Naturupplevelser i området finner ni bland annat i Svindersvik, Nyckelviken och Nackareservatet och badmöjligheter i Sicklasjön och Järlasjön.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy